Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Tietoa sivustosta

Ota yhteyttä cryptokolikot.com -sivuston ylläpitoon sähköpostilla info [at] cryptokolikot.com. Contact us via info [at] cryptokolikot.com or fill the form below.

Cryptokolikot.com sivusto tarjoaa kryptovaluuttoihin liittyviä uutisia, tietoja, julkaisuja sekä hintojen seurantaa täysin suomenkielisenä. Opit tuntemaan tämän sivuston kautta kaikki kryptovaluutat ja niillä treidaamisen sekä sijoittamisen helposti ja suomenkielisenä.

Huomioithan kuitenkin että kryptovaluuttoihin sijoittaminen on korkean luokan riskiä. Emme suosittele sijoittamaan kryptovaluuttoihin yhtään rahaa, mitä sinulla ei ole varaa hävitä. Älä siis hae lainaa netistä tai pankista sijoittaaksesi kryptovaluuttoihin sillä kurssit voivat vaihdella ja heitellä päivittäin jopa kymmeniä prosentteja. 

Cryptokolikot.com ei anna sijoitusvinkkejä. Mitään sivuston materiaalia ei pidä tulkita suositukseksi hankkia tiettyä kryptovaluuttaa. Tarjoamme vain informaatiota kryptovaluuttoihin liittyen.

Uskomme kuitenkin että cryptovaluutat ovat tulevaisuuden valuuttaa niiden nopeiden siirtojen sekä lohkoketjuun perustuvan teknologian johdosta, joten päätimme perustaa tämän nettisivuston kaikille asiasta kiinnostuneille henkilöille, joten vahva hodl ja olkoon valoisa ja rikas tulevaisuus kanssanne.

Päästäksesi alkuun kryptovaluuttoihin tulee sinun ensinmäiseksi omistaa jotakin cryptovaluuttaa kuten Bitcoineja, Ethereumnia yms ja niiden avulla voit treidata myös muita altcoineja. Alkajaiseksi tämä voi kuulostaa uusista ja asiaan perehtymättömien korviin hankalalta, mutta sitä se ei todellakaan ole.

Kuinka voit hankkia itsellesi Cryptokolikoita

Saadaksesi haltuun itsellesi muita cryptokolikoita mm. Bitcoinien lisäksi, tulee sinun ensinmäiseksi omistaa Bitcoineja tai Ethereum kryptovaluuttaa. Olemme luoneet valmiiksi kattavan oppaan kuinka ostat itsellesi ensinmäiset Bitcoinit, ellei sinulla vielä ole Bitcoineja. Bitcoinien tai Ethereumien avulla pääset tämän jälkeen treidaamaan ja vaihtamaan Bitcoineja muihin kryptovaluuttoihin.

Treidaa cryptovaluuttaa näissä pörsseissä

Kun sinulla on hallussasi esimerkiksi vaikkapa Bitcoineja tai Ethereum cryptokolikoita, voit käydä näiden avulla kauppaa myös toisista cryptokolikoista. Kaikki tämä treidaaminen ja kaupankäynti käydään erillisillä pörsseillä jotka ovat auki vuorokauden jokaisena tuntina myös viikonloppuisin.

Mainostaminen

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Cryptokolikot pyrkii esittelemään sivustollaan alan luotettavia toimijoita. Huomioi kuitenkin, se, että jos käytät jotain sivustolla mainostettua palvelua, olet aina vastuussa varoistasi.

Mitä muuta cryptokolikoilla eli kryptovaluutoilla voidaan tehdä?

Cryptokolikoilla voidaan tehdä treidaamisen sekä sijoittamisen ohella myös muitakin arkisia asioita kuten ostoksia verkkokaupoissa tai käyttää niitä viihteeseen kuten vaikkapa lyödä vedonlyöntiä sekä pelata kasinoilla. Suomessakin toimii tällä hetkellä useampikin kauppa jotka hyväksyvät maksuvaihtoehtoinaan mm. Bitcoinit. Voidaankin sanoa että cryptovaluutoilla voidaan tehdä samoja ostoksia kuin perinteisellä FIAT -valuutalla.