Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Binance kryptovaluutta pörssi - Tiedot - Kryptovaluutat - Voluumi

Pörssin nimiBinance
Voluumi (24H)$3,839,576,834.25
144,133.67BTC
CountryCayman Islands
Established Year2017
Nettisivuhttps://www.binance.com/
Twitterhttps://twitter.com/binance
Reddithttps://www.reddit.com/r/binance...
Facebookhttps://www.facebook.com/binance...
Binance kryptovaluutta pörssin 24 tunnin treidaus voluumi on $3,839,576,834.25 (144,133.67 BTC). Binance on perustettu vuonna 2017. Erityisesti tämä pörssi on suosittu maassa: Cayman Islands.

Lisää tietoa Binance pörssistä

Binance on markkinoiden paras kryptovaluutta pörssi tällä hetkellä. Se sopii erinomaisesti myös suomalaisille, koska Binance tukee SEPA-pankkisiirtoja. Pörssin tarjonta on myös markkinoiden laajin. Tämän lisäksi Binancesta löytyy paljon erilaisia lisäpalveluita. Käydään niitä läpi seuraavaksi.

Paras kryptovaluutta pörssi on Binance

Binance on varsin tuore tapaus kryptovaluuttamarkkinoilla. Vanhimmat toiminnassa olevat pörssit on perustettu 2010-luvun alkupuolella. Binance tuli markkinoille syksyllä 2017. Samalla luotiin myös Binance Coin (BNB), joka toimii pörssin virallisena valuuttana.

Binancen suosio kasvoi nopeasti vuoden 2017 kryptohuuman aikana. Pörssi voitti sijoittajien suosion ylivertaisella tarjonnalla sekä hyvällä teknisellä toimivuudella. Binance on vain kasvattanut etumatkaansa muihin pörsseihin viime vuosina.

binance banneri euusi

Tällä hetkellä pörssistä löytyvät kaikki markkinoiden tunnetuimmat kryptovaluutat monilla eri vaihtopareilla (BTC, BNB sekä stablecoineja). Binance tarjoaa myös futuureja sekä viputuotteita aina 100x asti niistä kiinnostuneille.

Avaa Binance-tili tästä

Pörssi henkilöityy vahvasti sen perustajaan, Changpeng Zhaoon. Mies tunnetaan hyvin aktiivisena some-hahmona Twitterissä handlella @cz_binance. Jos haluat pysyä kärryillä Binance tapahtumista, ota ”CZ” seurantaan sosiaalisessa mediassa.

Monien mielestä Binance on paras kryptovaluutta pörssi myös siksi, koska sen omistaja esiintyy avoimesti ja aktiivisesti somen puolella.

Binancen maksutavat

Binanceen on helppo siirtää euroja joko pankkisiirrolla tai luottokortilla. Pankkisiirto on suositeltavin vaihtoehto, sillä kulut ovat pienet ja SEPA-siirrot menevät nykyisin perille parissa tunnissa. Myös kotiutus omalle pankkitilille tapahtuu ripeästi.

Voit siirtää pörssiin myös kryptovaluuttaa. Kaikki tarjonnassa olevat kolikot voidaan myös kotiuttaa omaan lompakkoon. Binance tukee myös useita eri verkkoja; esimerkiksi bitcoinit voi kotiuttaa WBTC-muodossa Ethereum-verkkoon tai Binance Smart Chainiin.

Binancen tarjonta

Binancen tarjonta riittää tällä hetkellä vaativampaankin makuun. Pörssistä löytyvät käytännössä kaikki top 100 -kryptovaluutat ja paljon muuta. Moni uusi ja suosittu kolikko listataan ensimmäisenä juuri Binanceen.

Tarjolla ovat klassikot kuten Bitcoin, Ethereum, XRP ja Litecoin. Tämän lisäksi Binancesta löytyvät kuumat platformit (Cardano & Polkadot) sekä suositut DeFi-tokenit, kuten Aave ja Uniswap. Tarjonta päivittyy lähes viikoittain!

Tsekkaa Binancen tarjonta tästä

Kryptovaluuttojen ostamiseen löytyy myös monenlaisia vaihtoehtoja. Aloittelijoille on tarjolla Convert-vaihtoehto, joka on simppeli lomake kahden eri valuutan vaihtamiseksi päittäin. Classic-optio tarjoaa perinteiset pörssin palvelut.

Johdannaismarkkinat sekä futuurit kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Binancen kautta on mahdollista käyttää jopa 125x vipua! Tämä tarjoaa huikeat tuottomahdollisuudet taitavalle treidaajalle.

Paras kryptovaluutta pörssi – muu tarjonta

Monien mielestä Binance on paras kryptovaluutta pörssi juuri kokonaisuuden vuoksi. Sen tarjonta, tekninen toiminta sekä lisäpalvelut luovat ylivertaisen kokonaisuuden. Mitä muuta Binancesta nykyään löytyy?

Steikkaus eli staking on kasvattanut rajusti suosiotaan viime vuosina. Voit steikata kymmeniä eri kryptovaluuttoja suoraan Binancesta. Tämä tarkoittaa käytännössä vuosikoron keräämistä kolikoillesi. Jotkut kryptovaluutat maksavat jopa kymmeniä prosentteja.

Binancella on myös oma Bitcoin-louhintapooli, jonka jäseneksi on helppo liittyä.

Yhä useampi suomalainen on tilannut myös Binance-kortin. Kyseessä on debit-kortti, joka kytketään Binance-tiliisi. Voit käyttää sitä kaikissa tavallisissa kaupoissa sekä verkossa! Kryptovaluutoilla tehdyt myyntivoitot saa debit-kortin avulla nopeasti käyttöön.

Binancella on myös oma LaunchPad, jonka kautta voit osallistua uusiin kryptovaluuttaprojekteihin (IEO). Todella moni menestyvä projekti on startannut juuri Binancen kautta.

Haluatko tietää, mitä muuta Binance tarjoaa? Klikkaa tästä ja avaa tili!

Binance pörssin treidatuimmat kolikot tällä hetkellä

#KolikkoPariHintaVoluumi (24h)PäivitettyTrust Score