Kryptovaluutat - Kurssit - MarketCap - Pörssit

Binance kryptovaluutta pörssi - Tiedot - Kryptovaluutat - Voluumi

Pörssin nimiBinance
Voluumi (24H)$1,106,361,544.85
114,756.01BTC
Kolikoiden määrä169
Treidaus parit570
Nettisivuhttps://www.binance.com/
Twitterhttps://twitter.com/binance
Telegramhttps://t.me/binanceexchange
Alexa Rankki1914
Eniten käyttäjiäIndia
Binance kryptovaluutta pörssin 24 tunnin treidaus voluumi on $1,106,361,544.85 (114,756.01 BTC). Pörssissä on tällä hetkellä tarjolla 169 eri kryptovaluuttaa ja 570 treidaus paria. Katsottuna Alexa rankingin mukaan, tämän pörssin maailmanlaajuinen sijoitus kävijämäärän mukaan on 1914. Erityisesti tämä pörssi on suosittu maassa: India.

Lisää tietoa Binance pörssistä

Binance on toistaiseksi paras kryptovaluutta pörssi suomalaisille koska markkinoilta ei toistaiseksi, ainakaan tällä hetkellä löydy ainuttakaan suomenkielistä, puhumattakaan täysin kotimaista kryptovaluutta pörssiä. Vaikka Binance perustettiin vuonna 2017, on heidän kävijämääränsä ja käyttäjät nostanut pörssin suosion yhdeksi suurimmista pörsseistä koko alalla sekä maailmassa. Pörssin suosiosta kertonee myös se, että he joutuivat sulkemaan ja eväämään uusien käyttäjien rekisteröitymisen pörssiin viimevuoden lopulla sekä alkuvuodesta 2018 täysin kokonaan. Aika ajoittain näin on myös toimittu tämänkin jälkeen, jolloin uudet asiakkaat saavat odotella rekisteröitymisen aukeamista muutamankin päivän.

Miksi Binance sopii suomalaisille?

Pörssistä löydät miltei lähes kaikki kryptovaluutat (tosin ei huonoja kolikoita, koska Binance on äärimmäisen tarkka mitkä valuutat hyväksytään heidän pörssiin) ja pörssin tarjoama voluumi on yksi suurimmista. Pörssin käyttämisen helppous, nopeus, turvallisuus sekä monet muutkin asiat kannustavat käyttämään pörssiä. Kaiken tämän lisäksi pörssissä käytävät ns, treidauskilpailut palkitsevat asiakkaita puhumattakaan Binancen tarjoamasta omasta valuutasta, tokenista, jonka avulla asiakkaat saavat alennuksia mm. kotiutus sekä treidaus kuluista.

Binancen pörssiä voidaan käyttää perinteisesti tietokoneella, matkapuhelimella tai luonnollisesti myös lataamalla puhelimeen heidän oman mobiilisovelluksen Android sekä iOS laitteille. Voit ladata ohjelmiston omaan puhelimeesi PlayStoresta tai AppStoresta. Binancen ohjelmisto on ladattavissa myös kotikoneelle niin Windows kuin Mac -laitteille. Toisinsanoen pääset käyttämään sekä treidaamaan kryptovaluuttoja missä tahansa liikutkin ja milloin tahansa.

binance

Binance kokemuksia

Allekirjoittanut on käyttänyt Binance palvelua jo viimevuodesta alkaen ja kokemukset ovat olleet aina hyviä. Sivusto on toiminut moitteettomasti jokaisella käyttämälläni kerralla (useita kertoja viikossa) ja palveluun rekisteröityminen ja sen käyttäminen on ollut aina yhtä selkeää sekä helppoa. Omien kryptovaluuttojen kohdasta Binancen sivuilta, pääsee myös näppärästi parilla klikkauksella treidaamaan ja myymään haluamasi valuuttaa nopeasti. Näin ollen sinun ei tarvitse selata kattavaa kryptovaluutta valikoimaa läpi, etsien juuri sitä kolikkoa mitä haluat treidata.

Binance ei ainakaan toistaiseksi lähetä myöskään mitään turhanpäiväisiä sähköposteja joka mielestäni viittaa siihen että palvelu kunnioittaa jokaista asiakastaan. Äkkiseltään huonoja kokemuksia ei Binance pörssistä tule mieleen. Toivoisin kuitenkin että tulevaisuudessa pörssiin olisi mahdollisuus tallettaa suoraan varoja (Fiat valuuttaa, euroja, dollareita..) omalta pankkitililtä.

Binance pörssi kehittyy jatkuvasti

Vaikka Binance onkin markkinoilla suhteellisen uusi pörssi (Pörssin perusti Changpeng Zhao vuonna 2017), on heidän kehitys ja kasvu ollut erittäin nopeaa. Binancen aikomuskin on luonnollisesti olla yksi mahtavimmista ja parhaimmista. Kasvun johdosta Binancella on käynnissä miltei jatkuvasti auki uusia työpaikkoja. Voit selata ja hakea niitä Binancen omilta rekrytointi sivuilta.

Tuoreimmat kehitykset Binancelta ovat:
• Visa ja Mastercard talletukset - 31.1.2019 Binance aloitti hyväksymään luotto ja pankkikortti talletukset jolloin käyttäjät voivat tehdä talletuksia ja ostaa mm. BTC, ETH, LTC ja XRP kryptovaluuttoja suoraan luotto tai pankkikortilla.
• Binance Jersey - Uusi Binance.je palvelu avattiin 16.1.2019. Binance Jerseyn kautta asiakkaat voivat tehdä suoria pankkitalletuksia sekä nostoja Euro valuutalla.
• Binance Academy - Beta versio joka avautui kaikille 14.8.2018. Academy tarjoaa kaikille ilmaisen mahdollisuuden oppia kaiken kryptovaluutoista.

Binance Academy is a brand new, open access learning hub from Binance. Our aim is to provide a one-stop-shop for blockchain and crypto learning resources, open to anyone and for the benefit of all.

Löydätkin sieltä luettavaa sekä opiskeltavaa tällä hetkellä seuraavista aihealueista kuten:

  • Blockchainista eli lohkoketjusta
  • Valuutoista sekä tokeneista
  • Turvallisuudesta
  • Kryptovaluuttojen treidaamisesta

Tulevaisuudessa sinne tullaan lisäämään jatkuvasti uusia oppimis mahdollisuuksia sekä tietoutta viikottain, joten Academya kannattaa käydä vilkaisemassa useamminkin.

• Trust Wallet - Binance hankki itselleen 31.7.2018 Trust Walletin joka on turvallinen mobiilissa toimiva cryptolompakko. Trust Wallet on turvallinen, avoimeen lähdekoodiin perustuva hajautettu sekä täysin anonyymi mobiililompakko. Lompakko hyväksyy Ethereumin sekä yli 20,000 erilaisen Ethereumiin perustuvat tokenit (ERC20, ERC223 and ERC721).

Binance pörssin treidatuimmat kolikot tällä hetkellä

#KolikkoPariHintaVoluumi (24h)Päivitetty