Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Osta ja myy kryptovaluuttaa

Olemme keränneet tähän listaan markkinoiden parhaat, suosituimmat ja luotettavimmat kauppapaikat. Osta ja myy kryptovaluuttaa – näistä palveluista se onnistuu! Löydät listasta sopivat sivustot sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Tähtiluokitus kertoo meidän yleisarvosanamme kauppapaikoista.

Tämä lista sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet pörssien sivuilla linkkiemme kautta. Lue lisätietoja info-sivulta.

KauppapaikkaInfoArvosanaMene
Luotettava markkinajohtaja
Todella laaja valikoima
Pienet kulut BNB:llä
Myös futuurit ja lainat
Avaa tili
Nopeat pankkisiirrot
Suomenkielinen tuki
Sopiva aloittelijalle
KK-säästö ja debit-kortti
Avaa tili
Suomalainen kauppapaikka
Yli 50 krypton tarjonta!
Matalat kulut
Ethereumin steikkaus
Avaa tili
Luotettava kotimainen
Todella helppokäyttöinen
Suomenkielinen tuki
Tarjonnan laajuus
Avaa tili
Laadukas treidausalusta
Valtava valikoima kolikoita
Tukee SEPA-siirtoja
Huikeat talletusbonukset!
Avaa tili
Spot & futuurit
Aktiivitreidaajan valinta
Todella laaja valikoima
Bitget-token
Avaa tili
Euroopan johtava pörssi
Neteller & Skrill -talletukset
Helppokäyttöinen sivusto
Korkeat kulut
Avaa tili
Mahtava altcoin-valikoima
KuCoin Token etuja
KYC ei pakollinen
SEPA-siirrot puuttuvat
Avaa tili
Sopii aloittelijoille
Eurojen reaaliaikainen siirto
Ei kryptojen kotiutusta
Rajallinen tarjonta
Avaa tili

Mitä kryptovaluuttojen ostamisessa ja myynnissä on otettava huomioon? Mitään yhtä nyrkkisääntöä ei ole olemassa, sillä jokainen sijoittaja on erilainen. Suomalainen kryptosijoittaja arvostaa arvostaa luotettavuutta ja suomen kieltä, mutta englantilainen day trader voi painottaa sen sijaan likviditeettiä futuurimarkkinoilla.

Cryptokolikot listaa tällä sivulla vain luotettavia ja pitkäikäisiä toimijoita markkinoilla. Tämän jälkeen riippuu sijoittajan yksilöllisistä tarpeista, mikä pörssi on paras vaihtoehto.

Kotimaiset toimijat ovat paras lähtökohta aloittelijalle. Suomenkielinen käyttöliittymä sekä asiakaspalvelu ovat alkuvaiheessa tärkeitä. Kryptoihin liittyvä terminologia ottaa oman aikansa, minkä lisäksi Bitcoin-sijoittamisen alkumetreillä tarvitsee myös eniten neuvoja.

Kun kokemusta karttuu ja kiinnostus kasvaa myös muita kryptovaluuttoja kohtaan, voi suunnata globaaleihin pörsseihin. Niistä löydät laajemman tarjonnan sekä matalat kulut. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että asiakaspalvelu 50 miljoonan vrt. 50 tuhannen asiakkaan pörssissä on hyvin erilaista.