Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Northcrypto kokemuksia ja opas

Northcrypto kokemuksia ja opas
Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Tämä artikkeli on Northcrypto opas. Esittelemme suomalaisen kryptovaluuttapalvelun, joka on noussut nopeasti yhdeksi kotimaisten sijoittajien suosikeista. Voit lukea myös Northcrypto kokemuksia, joita meille on palvelun käytöstä kertynyt.

Northcrypto esittely

Northcrypto on suomalainen vuonna 2018 perustettu kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalveluita tarjoava yritys. Sivusto avautui asiakkaille vuoden 2019 maaliskuussa. Kyseessä on siis vielä suhteellisen uusi toimija kryptovaluutta-alalla.

Northcrypto on Suomen Finanssivalvonnan hyväksymä virtuaalivaluuttojen tarjoaja. Northcrypton tavoitteena on tehdä kryptovaluuttojen ostoprosessista mahdollisimman yksinkertainen, turvallisuudesta lainkaan tinkimättä. Northcrypto on suomenkielinen sivusto ja tarjoaa asiakkailleen myös suomenkielistä asiakaspalvelua.

Northcrypton palvelu on erittäin helppokäyttöinen ja se sopii erinomaisesti etenkin ensimmäisiä kryptosijoituksiaan tekevien tarpeisiin.

Northcryptoon rekisteröityminen

Northcryptoon rekisteröityminen onnistuu helposti ja vaivattomasti klikkaamalla alla olevasta painikkeesta.

Rekisteröidy Northcryptolle

Tilin avaamista varten sinun on ensiksi täytettävä linkistä avautuva rekisteröitymislomake. Lomakkeen täyttämisen jälkeen sinun on suoritettava KYC eli henkilökohtainen tunnistautumisprosessi.

KYC on käytössä kaikissa palveluissa, joissa on mahdollista suorittaa pankkisiirtoja. Sinun on suoritettava tämä prosessi läpi, jotta pankkisiirrot tilillesi ja tililtä ulos tulevat mahdollisiksi. Northcryptossa tunnistautuminen suoritetaan henkilökohtaisten pankkitunnusten avulla. Tunnistautumisprosessista on tehty erittäin helppo ja siihen kuluva aika on keskimäärin alle kaksi minuuttia.

northcrypto tunnistautuminen

Kun olet suorittanut tunnistautumisen onnistuneesti läpi, pitäisi ruudullesi ilmaantua yllä oleva kuva. Klikkaa Oma tili -painiketta, niin pääset jatkamaan eteenpäin.

Rahansiirto Northcryptoon

Suoritettuasi aiemman vaiheen onnistuneesti läpi, voit siirtää rahaa juuri avatulle Northcrypton tilillesi. Klikkaa ensimmäiseksi itsesi Oma tili -näkymään. Tämän jälkeen näet ruudullasi listan käytettävissä olevista valuutoista. Vihreä nappula on tallettamista varten ja punainen kotiuttamista varten. Nappeja painamalla pääset kyseisen valuutan talletus- tai kotiutussivulle.

northcrypto saldot

Tallettaaksesi tilillesi euroja, tulee sinun klikata eurosarakkeen Talleta-nappia. Tallettaessasi ensimmäistä kertaa rahaa Northcrypton tilillesi, tulee sinun syöttää aivan ensimmäiseksi pankkitilisi tilinumero IBAN-muodossa. Northcrypto hyväksyy jatkossa talletuksesi ja kotiutuksesi ainoastaan tämän tilin kautta.

Seuraavassa vaiheessa saat tietokoneesi näytölle lisää informaatiota pankkitalletuksesta. Northcrypto antaa sinulle talletukseen vaadittavat tilinumeron ja viitenumeron. Mene seuraavaksi omaan verkkopankkiisi ja suorita tilisiirto annetun tilinumeron ja viitenumeron avulla. Talletukset Northcryptoon ovat täysin maksuttomia ja ne ovat perillä palvelussa 24 tunnin sisällä tilisiirrosta.

Kryptovaluuttojen osto ja myynti Northcrypto -palvelussa

Kun rahat ovat saapuneet tilillesi, voit siirtyä ostamaan valitsemaasi kryptovaluuttaa. Northcrypto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia. Huhtikuussa 2021 tarjontaan lisättiin myös suositut Aave ja Chainlink tokenit! Northcrypton tarjonta todennäköisesti laajenee entisestään tulevaisuudessa.

Kauppaa pääset käymään helposti ja vaivattomasti klikkaamalla päävalikon Osta & Myy -painiketta. Tämän jälkeen voit vaihtaa eurosi valitsemaasi kryptovaluuttaan.

northcrypto kauppa

Täytä sarakkeisiin ostamasi/myymäsi määrä ja paina Tee kauppaa -painiketta. Myynti/ostotapahtuma suoritetaan Northcryptossa välittömästi. Onnistuneesti suoritetun kaupan jälkeen saat ruudullesi vahvistusviestin. Näet tilisi päivittyneen saldon välittömästi kaupan jälkeen. Kryptovaluuttojen myyminen tapahtuu samalla sivulla kuin ostaminen. Myyntitapahtuman suorittaaksesi sinun tulee ainoastaan vaihtaa myyntipuolelle valitsemasi kryptovaluutta ja ostopuolelle eurot.

Kryptovaluuttojen siirtäminen ja tallettaminen Northcryptossa

Kryptovaluuttojen siirtäminen on Northcryptossa hyvin helppoa. Kryptovaluuttoja siirtääksesi sinun tulee painaa päävalikon käyttäjäpainikkeesta Oma tili. Tämän jälkeen eteesi avautuu näkymä, jossa on listattuna kaikki palvelussasi olevat kryptovaluutat. Klikkaa Nosta-painiketta valitsemasi kryptovaluutan perässä.

Pääset tällaiselle lomakkeelle, josta nosto suoritetaan.

northcrypto-btc-nosto

Syötä osoitekenttään se kryptovaluuttaosoite, johon haluat valitsemasi kryptot siirtää. Kun olet päättänyt mihin osoitteeseen haluat kryptovaluuttasi lähettää, niin kopioi kryptovaluuttaosoite sille varattuun kenttään. Muista, että kryptovaluuttaosoite pitää aina kopioida copy-paste -toiminnolla, sillä kryptovaluuttaosoitteet koostuvat erittäin pitkistä useiden kirjaimien ja numeroiden yhdistelmistä, joiden kirjoittaminen saattaa altistaa useille mahdollisille kirjoitusvirheille. Väärään osoitteeseen lähetettyjä kryptovaluuttoja ei ole enää ikinä mahdollista saada takaisin.

Muista myös aina siirtää valitsemasi kryptovaluutta nimenomaan sille tarkoitettuun osoitteeseen.

Kryptovaluuttojen siirtäminen Northcryptosta tulee myös ajankohtaiseksi, mikäli haluat siirtää ostamasi kryptovaluutat omaan kryptolompakkoosi. Kryptovaluuttojen siirtäminen omaan lompakkoon on jokaisessa kryptovaluuttapörssissä erittäin suotavaa, mikäli sijoitetut summat ovat edes hieman suurempia. Jos haluat säilyttää ostamiasi kryptovaluuttoja itselläsi, niin sinun kannattaa hankkia turvallinen kryptovaluuttalompakko. Hyviä ja luotettavia lompakkoja ovat esimerkiksi Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Mikäli haluat puolestaan tallettaa kryptovaluuttoja Northcryptoon, niin sinun on painettava Oma tili -painikkeen painamisen jälkeen ilmestyneestä kryptovaluuttalistauksesta Nosta-painikkeen sijasta Talleta. Saat tämän jälkeen ruudulle kryptovaluuttaosoitteen, johon voit tallettaa valitsemasi kryptovaluutan.

Muista myös tallettaa valitsemasi kryptovaluutta aina sille tarkoitettuun osoitteeseen. Bitcoinit talletetaan Bitcoineille tarkoitettuun osoitteeseen, Ethereumit Ethereum-osoitteeseen jne.

Northcrypto kulut ja vertailu Coinmotioniin

Northcrypto on vielä suhteellisen uusi kotimainen kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelu. Moni suomalainen haluaa varmasti verrata sitä toiseen suomalaiseen kryptovaluuttoja tarjoavaan palveluun, eli Coinmotioniin. Coinmotion ja Northcrypto ovat molemmat suunniteltu myös aloittelevien kryptosijoittajien tarpeisiin. Northcrypto on kuitenkin jopa Coinmotionia yksinkertaisempi käyttää.

Yksinkertaisempi sivusto toisaalta vaikuttaa siihen, että Northcrypto ei pysty tarjoamaan asiakkailleen aivan samoja palveluita kuin Coinmotion. Northcrypton kaupankäyntikulut ovat myös hieman Coinmotionia alhaisemmat. Northcrypto kulut ovat tällä hetkellä 1,0 prosenttia kaikista treideistä. Kotiutusten maksut vaihtelevat kryptovaluuttakohtaisesti. Löydät linkin kuluihin sivun alalaidasta.

Coinmotionin etuna on puolestaan laajempi valikoima kryptovaluuttoja, useiden vuosien kokemus kryptoalalla toimimisesta sekä laajempi palveluvalikoima. Molemmat palvelut tarjoavat suomenkieliset verkkosivut ja suomenkielisen asiakaspalvelun. Molemmissa palveluissa mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymiksiin on ongelmatilanteissa aina mahdollista saada apua omalla äidinkielellä.

Northcrypto kokemuksia – yhteenveto

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että Northcrypto on erittäin toimiva ja helppokäyttöinen suhteellisen tuore kotimainen kryptovaluuttojen osto-, myynti-, ja säilytyspaikka. Northcrypton käyttäminen on erittäin helppoa. Northcrypton verkkosivusto on myös todella selkeä ja sivustosta on karsittu pois kaikki ylimääräinen, joka saattaisi hämmentää aloittelevaa kryptosijoittajaa. Meillä on toistaiseksi vain positiivisia Northcrypto kokemuksia.

Hyvän ja selkeän verkkosivuston lisäksi Northcryptolla on tarjota käyttäjilleen myös toimiva mobiilisovellus, joka tekee kryptovaluuttojen ostamisesta, myymisestä ja säilyttämisestä entistäkin helpompaa myös mobiililla. Northcrypto ja Coinmotion soveltuvat molemmat erinomaisesti ensimmäisiä kryptosijoituksiaan tekeville. Coinmotionin tarjonta ja palveluvalikoima ovat hieman laajempia, mutta Northcrypto on hieman helppokäyttöisempi.

Avaa tili Northcryptolle

Mikäli olet aloitteleva kryptosijoittaja ja etsit itsellesi helppokäyttöistä suomenkielistä kauppapaikkaa, on Northcrypto varmasti erinomainen valinta.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *