Kryptovaluutat - Kurssit - MarketCap - Pörssit

Kuinka ja mistä ostaa Bitcoineja?

Tiedät jo mikä on Bitcoin mutta nyt sinä myös itse haluaisit omistaa/ostaa Bitcoineja, mutta mistä ja kuinka Bitcoineja voidaan ostaa? Suomalaiset voivat ostaa Bitcoineja helposti vaikkapa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla tai ihan suoraan käteisellä Bitcoin automaateista jolloin Bitcoinit saa haltuun samantien. Näiden lisäksi voit hankkia Bitcoineja myös ihan tavallisiltakin henkilöiltä, tällöin tarvitset ainoastaan itsellesi Bitcoin lompakon.

Bitcoineja voidaan siis ostaa monella tavalla ja oikeastaan monesta eri paikasta. Esittelemme kuitenkin tässä artikkelissa ainoastaan ne helpoimmat ja parhaimmat markkinapaikat joista suomalaiset saavat ostettua haluamansa määrän Bitcoineja.

KauppapaikkaOsta/Myy KryptovaluuttojaMaksutavatHenkilöllisyyden vahvistaminenSivuston kieliMene
CoinmotionCoinmotionBitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, StellarVälittömät talletukset kaikista suomalaisista pankeistaKylläSuomiOsta/Myy
bitpanda BitpandaBitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple, Chainlink, EOS, + Monia muitaVisa/Mastercard, Neteller, Skrill, Zimpler, PankkisiirtoKylläEnglantiOsta/Myy
northcryptoNorthCryptoBitcoin, Litecoin, EthereumPankki ja luottokortitKylläSuomiOsta/Myy
coinbaseCoinbaseBitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ripple, Zcash, Tezos, Chainlink + Monia muita.
Avaa tili niin saat 9€:n arvosta Bitcoinia ilmaiseksi mikäli myyt tai ostat kryptovaluuttoja vähintään 90€:lla.
Pankkisiirto, Pankki ja luottokortit, PayPalKylläEnglantiOsta/Myy

Suomalainen Coinmotion palvelu

Helpoin ja vaivattomin tapa on ostaa ensinmäiset Bitcoinit suomalaisen Coinmotion.com palvelun kautta. Coinmotionin kautta ostaessa Bitcoineja, saat samalla myös itsellesi turvallisen Bitcoin lompakon jossa voit säilyttää, lähettää sekä vastaanottaa Bitcoineja.

coinmotionCoinmotionin käyttäminen on yksinkertaista: Käyttäjä perustaa Coinmotion-tilin, jonne siirretään rahaa tilisiirrolla tai verkkomaksulla. Kun käyttäjä on tunnistautunut, tämä voi ostaa, myydä ja käyttää bitcoineja mielensä mukaan. Bitcoinit voi myös siirtää Coinmotion-palvelun ulkopuolelle tai jättää ne palveluun säilöön.

Coinmotionin vaihtokurssi on reaaliaikainen yhdistelmä useasta merkittävästä pörssistä 2%:n komissiolla. Volyymialennuksia tarjotaan kuitenkin jo 500 euron vaihdosta lähtien.

Eurooppalainen Bitpanda

Euroopan johtavin vähittäiskauppa jonka kautta asiakkaat voivat ostaa Bitcoineja, Ethereumia, Litecoinia, Rippleä, Dashia sekä monia muita cryptokolikoita suoraan mm. luottokorteilla. Bitpanda bitpandaaloitti toimintansa vuonna 2014 ja se toimii Itävallasta käsin. Tällä hetkellä kyseisellä palvelulla on käyttäjiä jo yli 850.000 ja kasvu vain jatkuu. Bitpandaa käyttäessä sen asiakkaat voivat ostaa kyseisestä paikasta cryptokolikoita sekä kotiuttaa myös kryptovaaluuttaa omalle pankkitilille euroissa.

Bitpanda on täysin automatisoitu alusta: heti kun maksu vahvistetaan, bitcoinit tai muut kryptovaluutat siirretään automaattisesti ostajille. Tämän tekniikan ansiosta Bitpanda voi tarjota asiakkailleen parhaan ja nopeimman palvelun liiketoiminnassa. Tämän lisäksi palvelu ei ota siirtomaksuja mikäli siirrät mitä tahansa cryptovaluuttaa Bitpandasta toiselle Bitpandan käyttäjälle.

Tutustu Bitpandaan ja osta kryptovaluuttaa Bitpandan kautta

Kotimainen Northcrypto

Vuoden 2019 maaliskuussa avattu Northcrypto on uusi palvelu, jonka kautta suomalaiset asiakkaat pääsevät ostamaan Bitcoineja sekä Litecoineja turvallisesti ja helposti. Palvelu on osittain EU:n rahoittama ja heidän suurin tavoite on yksinkertaistaa kryptovaluuttojen ja muun lohkoketjuteknologian tokeneiden ostoprosessi tinkimättä kuitenkaan turvallisuudesta.

Tutustu Northcryptoon

Bitcoineja ei ole kuitenkaan välttämättä pakko ostaa, vaan niitä voidaan myös louhia. Kerromme kuitenkin tässä artikkelissa kuinka ostaa Bitcoineja koska tänäpäivänä se on kannattavampaa ja helpompaa kuin itse Bitcoinin louhiminen.


Vastaavat julkaisut

Bitcoin halving eli puoliintuminen kevään 2020 puhutuin aihe

Bitcoin halving eli puoliintuminen kevään 2020 puhutuin aihe

Bitcoin halving on noussut jo suosituksi puheenaiheeksi vuoden 2019 loppupuolella. Mistä on oikein kyse, ja miksi halving eli puoliintuminen on todennäköisesti kevään 2020 puhutuin aihe? Bitcoinin lohkoketjun toiminta Tapahtuman ymmärtämiseksi on ensin ymmärrettävä Bitcoinin toiminta. Kyseessä on siis lohkoketjuteknologiaan perustuva kryptovaluutta, jonka lohkoketjua ylläpitävät ns. […]

Bitpanda – Osta ja Myy suosituimpia kryptovaluuttoja

Bitpanda – Osta ja Myy suosituimpia kryptovaluuttoja

Bitpanda on Itävaltalainen kauppapaikka jonka kautta Eurooppalaiset asiakkaat, mukaan lukien myös suomalaiset asiakkaat voivat ostaa sekä myydä suosituimpia kryptovaluuttoja helposti sekä turvallisesti. Vuonna 2014 toimintansa aloittanut Bitpanda on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista kryptovaluuttojen kauppapaikoista jonka tarjoamat palvelut sekä ominaisuudet palvelevat niin uusia kryptovaluutoista kiinnostuneita asiakkaita […]