Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Kuinka biometrinen tunnistaminen muuttaa digitaalisia maksuja vuonna 2020?

Kuinka biometrinen tunnistaminen muuttaa digitaalisia maksuja vuonna 2020?
Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Nykyaikana ostajien on muistettava eri PIN-koodeja ja salasanoja, ja huolimatta kaikista varoituksista ja kielloista olla toistamatta salasanoja, he tekevät säännöllisesti saman virheen käyttämällä samoja salasanoja eri alustoilla. Tämä tekee niistä vähemmän turvallisia. Tämä ongelma saattaa kuitenkin jäädä menneisyyteen hyvin pian, koska kannettavien valuuttamaksujen kehitys maailmanlaajuisesti on tuonut vaatimuksia turvallisemmille vaihtoehdoille tunnistamiseen: puhelimen biometriset tiedot ovat periaatteessa pilvessä.

Biometristen maksumarkkinoiden on tarkoitus kehittyä, ja siinä prosessissa MasterCard ja Visa ovat tärkeitä toimijoita. Myös puhelinlompakkojen myyjät, kuten Google ja Apple, sekä matkapuhelinyritykset, kuten Samsung, kehittävät näitä järjestelyjä.

Biometriset maksukortit ja niiden toiminta

Nykyään suurin osa Euroopan pankeista käyttää biometrisiä maksukortteja. Turvallisuus on biometrisen kortin tärkein etu, koska käyttäjän ei tarvitse syöttää PIN-koodia joka kerta tehdessään ostoksia. Hänen on vain kosketettava sormenjälkilukijaansa kortin etuosassa, ja kun prosessi on valmis ja tunnistetiedot vahvistettu, maksu hyväksytään. Sitä voidaan käyttää milloin tahansa, missä tahansa, ostatpa sitten verkossa Amazonista tai nappaatko veikkausbonuksia nettipeleissä.

Se on erittäin turvallinen, koska käyttäjätiedot ovat sidoksissa käyttäjän sormenjälkeen. Sitä voi käyttää vain kyseinen käyttäjä, joten tällä tavoin kukaan ei voi ryöstää heiltä rahaa. Turvallisuuden kannalta se on erittäin luotettava, koska kahdella ihmisellä maailmassa ei voi olla samoja sormenjälkiä ja biometriseen tekniikkaan liitetyt tunnistusjärjestelmät ovat erittäin tarkkoja.

Biometrisellä kortilla on paljon maksupaketteja ja rajoituksia. Kun asiakkaat ovat saaneet korttinsa ja tallentaneet sormenjälkiensä tiedot, pankkien valtava tietokanta tallentaa jokaisen tehdyn ostoksen. Tämä tarjoaa sekä pankille että kuluttajalle näkemyksen siitä, kuinka paljon rahaa he käyttävät. Tämä auttaa seuraamaan tapahtumia tarkemmin, ja jos jostain syystä virheitä ilmenee, niitä voidaan seurata ja ne voidaan havaita välittömästi sekä pankin että käyttäjän päästä.

Biometrisen todennuksen hyödyt maksamisessa

Kun biometriset innovaatiot ovat saaneet mainetta valuutta-alalla, nämä seuraavat asiat ovat kuluttajille hyödyllisiä:

Ei vaadi minkäänlaista PIN-koodia

Nykyään monet nettimaksupalvelut vaativat kaksisuuntaisen todennuksen PIN-koodilla. Vaikka tämä voi olla erittäin hyödyllistä turvallisuuden kannalta, se voi olla hieman ärsyttävää. Monissa tapauksissa kaksisuuntaiset PIN-koodit voivat hukkua matkan varrella, mikä johtaa maksujen viivästymiseen, mutta kehittyneellä biometrisen todennuksen järjestelmällä voit tehdä sen paljon nopeammin.

Erittäin turvallinen tunnistustapa

Sitä pidetään laajalti erittäin turvallisena PIN-koodeihin verrattuna. Sille käytettyjen laskelmien tiedetään olevan tarkimmat tarkastusten ja tunnistamisen suhteen. Hakkerit voivat silti saada käyttöösi PIN-koodisi useilla hakkerointimenetelmillä, mutta biometrisen tunnistuksen rakenteen ja järjestelmien ansiosta hakkerit eivät millään tavoin pääse tunkeutumaan järjestelmään ja pääsemään käsiksi rahoihisi.

Luottamuksellisuuden arvo

Biometrinen todennusjärjestelmä varmistaa turvallisuuden pitämällä asiakkaan korttitiedot turvassa.

Helppokäyttöisyys

Ne voidaan tehokkaasti aktivoida tapahtumien suorittamiseksi helppokäyttöisen biometrisen laitteen avulla pankissa tai jopa kotona. Sinun ei tarvitse käyttää tuntikausia kirjoittaaksesi tietoja yhtä tapahtumaa varten, vaan tarvitaan vain pikainen skannaus.

Mahdollistaa kontaktittoman ostamisen

Se voi tukea vähittäiskaupan kontaktittomia ostoja, joilla on korkeampi arvo sekä fyysisten myymälöiden tuottoa.

Tärkeimmät päätelmät

Valtavilla yrityksillä, kuten Applella, Googlella ja Samsungilla, on omat kannettavat lompakot. Joka tapauksessa jokainen näistä lompakoista on tuotemerkki. Tulevina vuosina useammat organisaatiot yrittävät tehdä oman versionsa lompakosta. Jos tarkkailemme biometrisen tekniikan tunnistetietoja ja etuja, ei olisi valheellista sanoa, että tällä teknologialla on valtava potentiaali ja että se voi pysyä teollisuudessa hyvin pitkään. Toiseksi biometrinen tekniikka on tarjonnut turvallisuutta myös rahamaksuissa, minkä vuoksi kaiken ikäiset ihmiset ovat lämminneet tälle uudelle teknologialle, koska ne ovat tehokkaita ja erittäin tarkkoja. Tällaiset teknologiat tekevät ihmisistä avoimempia uudemmille laitteille ja sovelluksille.

Photo by Darlene Alderson from Pexels