Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

XRP (XRP) kurssi on tällä hetkellä $0.3034.

ripple XRP (XRP)

$0.3034
1.69% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$13.60 B$1.91 B44.86 B XRP


XRP (XRP) kurssi on tällä hetkellä $0.3034 ja markkina-arvo $13.60 B. Kurssi on 1.69% nousussa tämän vuorokauden aikana. Näet tämän sivun kautta kaikki tärkeimmät tiedot XRP (XRP) kryptovaluutasta kuten tämänhetkisen kurssin, hintakehityksen sekä pörssit joissa voidaan käydä kauppaa tällä kryptovaluutalla.

Lisätietoa Ripplestä (XRP)

Ripplen XRP on yksi markkinoiden tunnetuimmista ja vanhemmista kryptovaluutoista. Jed McCaleb perusti XRP:n jo vuonna 2012 nimellä OneCoin. Myöhemmin projektista tuli Ripple Labs ja lopulta vain Ripple. Vuonna 2014 McCaleb lähti projektista ja perusti Stellar Lumens -kryptovaluutan.

Termit XRP ja Ripple ovat hyvin hämääviä etenkin aloitteleville sijoittajille. Ripple on siis amerikkalainen fintech-yhtiö, joka kehittää XRP ledger -nimistä teknologiaa. Kyseessä on hieman lohkoketjua muistuttava ratkaisu, joka on suunniteltu etenkin pankkien ja finanssilaitosten väliseen arvonsiirtoon. Sen natiivitokenina toimii XRP.

XRP:tä kutsuttiin pitkään nimellä Ripple ja kutsutaan myös paikoin edelleen. Tähän haluttiin muutos pari vuotta sitten, joten tokenin nimestä pudotettiin sana Ripple. Et siis osta Rippleä vaan ostat XRP-tokenia. Ripple on yksityinen teknologiayhtiö, joka kehittää XRP-tokenin käyttämää teknologiaa.

Ripple on rakentanut RippleNet-verkoston, jossa on mukana jo yli 200 pankkia ja finanssialan laitosta. Yhtiö on saanut siis myytyä teknologiaansa jo vuosien ajan useille merkittäville tahoille. Yleinen väärinkäsitys on kuitenkin se, että nämä käyttäisivät XRP-tokenia. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä lähes kaikki Ripplen ratkaisut koskevat fiat-siirtoja tai muuta informaatiota.

Ripplen tuotteista vain ODL eli On-Demand Liquidity käyttää XRP-tokenia. ODL:n avulla voidaan luoda digitaalinen valuuttapooli, jonka välityksellä rahoituslaitokset voivat siirtää nopeasti ja halvalla eri valuuttaa maasta toiseen. Tämän ratkaisun laajentuva käyttö voisi nostaa XRP:n kysyntää ja kurssia.

XRP:n iso ongelma on siinä, että Ripple-yhtiö pitää hallussaan yhä valtaosan luoduista tokeneista. Kun Ripple vielä vastaa pääosin XRP ledger -teknologian kehityksestä, niin XRP on varsin keskitetty kryptovaluutta. Ripple on myös myynyt satoja miljoonia XRP-tokeneita viime vuosina, mikä on osaltaan laskenut sen kurssia.

XRP on kryptovaluuttana hyvin erikoinen ja omalaatuinen tapaus verrattuna muihin tunnettuihin kolikoihin. Sen teknologia on ensinnäkin muista poikkeava, eikä XRP:lle ole tällä hetkellä oikein suoria kilpailijoita. Stellar Lumens (XLM) on lähimpänä.

Lue myös laajempi XRP & Ripple -opas.

Osta ja säilytä Rippleä (XRP) turvallisesti 

Aloittelijan kannattaa ostaa XRP:tä euroilla suomalaisesta Coinmotion -palvelusta. Tämän lisäksi myös amerikkalainen Coinbase on erittäin suosittu ja helppokäyttöinen vaihtoehto.

Haluatko treidata XRP:tä? Ostaa vipua käyttäen tai shortata? Parhaat alustat treidaamiseen ovat Binance, eToro, BitMEX ja StormGain.

Voit säilyttää pieniä määriä XRP:tä kauppapaikassa, josta ostit ne. Parhaan turvan saat Ledger Nano X ja Trezor Model T hardware-lompakoilla. GateHub on suosittu online-lompakko. Atomc Wallet on puolestaan helppokäyttöinen mobiililompakko.

XRP:n kurssi / Ripplen kurssi

Löydät alla olevasta grafiikasta lisätietoa XPR:n kurssista, tai jos haluat sanoa Ripplen kurssi.


Ladataan graafia...
Syötä summa
Valuutta
Muunna

10 XRP (XRP)
=
3.034USD

PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)Päivitetty
Ladataan Facebook kommentteja