Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

VeChain kurssi on tällä hetkellä $0.0227.

vechain VeChain (VET)

$0.0227
0.70% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$1.65 B$79.25 M72.51 B VET


VeChain kurssi on tällä hetkellä $0.0227 ja markkina-arvo $1.65 B. Sen kurssi on 0.70% nousussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta kaikki oleellisest tiedot tästä kryptovaluutasta: VeChain kurssin, kurssikehityksen sekä mistä ostaa VeChain kryptovaluuttaa.

Mikä on VeChain?

VeChain on mielenkiintoinen platform-projekti, joka nousi kryptosijoittajien tietoisuuteen vuoden 2017/2018 ICO-buumin aikana. Kyseessä on 3. sukupolven ekosysteemi ja käyttöjärjestelmä, kuten esimerkiksi Tezos, EOS ja Tron. VeChain eroaa kuitenkin kilpailijoistaan merkittävällä tavalla.

Projektin takana on Singaporessa päämajaansa pitävä BitSe -yhtiö, joka on perustettu jo vuonna 2013. BitSe oli yksi maailman ensimmäisistä Blockchain-As-A-Service (BaaS) -toimijoista. VeChain-brändi on lanseerattu myös jo 2015. BitSe/VeChain on toimittanut lohkoketjuun pohjautuvia ratkaisuja jo vuosien ajan.

Kyseessä on hyvin vahvasti yritysmaailman ratkaisu, jonka ydinosaaminen on tuotantoketjun hallinta. VeChain on kehittänyt itse RFID-sensoreita, joita voidaan upottaa erilaisiin tuotteisiin. VeChain hyödyntää myös NFC-siruja sekä QR-koodeja, joiden avulla asiakas voi varmistua ostamansa tuotteen tai palvelun aitoudesta.

Osta VeChain Binancesta!Piratismin kitkeminen onkin yksi VeChainin tärkeimmistä sovelluksista. Kuvaan mahtuvat hyvin myös luksustuotteet, lähiruoka, erilaiset teollisuuden raaka-aineet ja oikeastaan kaikenlaiset globaalisti kuljetettavat tuotteet. VeChain hyödyntää sen omaa VeChainThor-lohkoketjua tuotantoketjun informaation tallettamiseen.

VeChainin erottaa muista platformeista Proof of Authority -konsensusalgoritmi. Sen lohkoketju on 101 authority node -palvelimen kontrollissa. Tämä ratkaisu ei ole siis hajautettu kuten Bitcoinin tai Ethereumin verkko, mutta se on toisaalta erittäin tehokas ja skaalautuva. Koska VeChain tähtää enterprise-markkinoille, tämä malli toimii siellä hyvin.

Kyseessä on dual-token -ratkaisu, eli VeChainThor -lohkoketjussa pyörii kaksi eri kryptovaluuttaa. VeChain eli VET on arvonsiirrossa ja steikkauksessa käytetty token. VTHO eli VeThor Token on ns. gas-token, jolla maksetaan transaktiot ja älysopimusten kuluttama laskentateho. Vastaava dual-token malli on käytössä myös esimerkiksi NEO ja Theta-platformeissa.

Jos säilytät VET-tokenia oikeanlaisessa lompakossa, se kerryttää automaattisesti sinulle myös VTHO-tokenia. Tarvitset lompakkoosi aina pienen määrän VTHO-tokenia myös VET-transaktioiden suorittamiseen, koska sillä maksetaan transaktiomaksut.

VeChain on tunnettu erittäin vahvasta yhteistyöverkostostaan, johon voit tutustua tästä linkistä. Mukana ovat globaalit yhtiöt kuten BMW, Renault, DB Schenker, Microsoft ja Walmart.

Lue lisää projektista tästä laajasta oppaasta.

Osta ja säilytä VeChainia turvallisesti

VeChainia kannattaa hankkia Binancesta, joka on maailman johtava kryptovaluuttapörssi. VET-tokenia ostetaan bitcoineilla. Binance tukee myös VeChainin steikkausta, josta saat useamman prosentin vuosikorkoa sijoituksellesi. Jos haluat vaihtaa eurosi VeChainiin, sinulla on käytännössä kaksi eri reittiä.

Voit ostaa euroilla ensin bitcoineja suomalaisesta Coinmotion-palvelusta, johon on helppoa ja nopeaa tehdä pankkisiirtoja. Siirrä tämän jälkeen bitcoinit Binanceen ja vaihda ne VeChainiksi. Binance tukee nykyisin myös SEPA-siirtoja, eli voit tehdä pankkitalletuksen myös Binanceen. Tämän jälkeen voit vaihtaa eurosi Binancessa bitcoineiksi ja ostaa niillä VeChainia.

Muita luotettavia ostopaikkoja ovat Bittrex ja KuCoin-pörssit.

Voit säilyttää pieniä määriä bitcoineja kauppapaikassa, josta ostit ne. Parhaan turvan saat Ledger Nano X ja Trezor Model T hardware-lompakoilla. Suosittu TrustWallet on helppokäyttöinen lompakko mobiililaitteelle. Exodus on myös hyvä desktop- ja mobiilivaihtoehto.

VeChain kurssi

Löydät alla olevasta grafiikasta lisätietoa VeChainin kurssista.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)PäivitettyTrust Score
Ladataan Facebook kommentteja