Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

TRON kurssi on tällä hetkellä $0.0985.

tron TRON (TRX)

$0.0985
1.58% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$7.05 B$2.31 B71.66 B TRX


TRON kurssi on tällä hetkellä $0.0985 ja markkina-arvo $7.05 B. Sen kurssi on 1.58% nousussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta kaikki oleellisest tiedot tästä kryptovaluutasta: TRON kurssin, kurssikehityksen sekä mistä ostaa TRON kryptovaluuttaa.

Osta TRON tästä

Mikä on TRON?

TRON on yksi platform-kategorian tunnetuimmista edustajista. Se on niin sanottu 3. sukupolven platform, jossa on ratkaistu Ethereumin (2. sukupolvi) skaalautuvuusongelmat.

TRON syntyi vuoden 2017 ICO-buumissa ja nousi kyseisen vuoden lopulla heti myös suuren yleisön tietoisuuteen. TRX-token raketoi jopa tuhansia prosentteja joulukuun 2017 lopulta tammikuun 2018 alkuun. Monien mielestä TRON kuvasi vahvasti koko 2017/2018 altcoin-huumaa. Kun kupla puhkesi, TRX-tokenin arvo romahti muiden tunnettujen altcoinien tapaan yli 95%.

Osta TRON BinancestaProjekti henkilöityy vahvasti sen perustajaansa, Justin Suniin. Kyseessä on kiinalainen bisneslahjakkuus, jonka Jack Ma (Alibaban perustaja) on myös valinnut hänen nimeään kantavaan yliopistoonsa. Sun on ollut aktiivinen sijoittaja ja yrittäjä jo vuodesta 2013. Hän työskenteli myös vuoteen 2015 asti Ripplen edustajana Kiinassa.

TRON-projetkin kunnianhimoinen tavoite on korjata internet eli muuttaa se Tim Berners-Leen alkuperäistä visiota vastaaksi. TRON haluaa palkita sisällöntuottajat työstään ja poistaa Youtuben ja Facebookin kaltaiset välikädet, jotka vievät tällä hetkellä suuren palan kakusta.

TRON on siis 3. sukupolven platform eli ekosysteemi ja käyttöjärjestelmä, joka tukee älysopimuksia ja hajautettuja sovelluksia. Se on saanut houkuteltua paljon sovelluskehittäjiä ja kilpailee tällä hetkellä vahvasti EOS:n sekä Ethereumin kanssa Dapp-herruudesta.

Vuonna 2018 TRON hankki myös kuuluisan BitTorrent-palvelun, jonka oma BTT-token sai IEO:n Binancen alustalla keväällä 2019. BitTorren-token oli ehdottomasti yksi IEO-buumin tunnetuimmista nimistä.

Justin Sun on kulkenut kohusta toiseen TRON-projektin perustajana. Hän on myös usein liittoutunut Binancen perustaja Changpeng Zhaon kanssa. Binance ja TRON ovatkin hyvin läheisiä kumppaneita. Sun on myös yksi sijoittaja yhtiöissä, joka hankki vuonna 2019 kryptopörssi Poloniexin.

Lue myös tämä laajempi TRON-opas.

TRON ostaminen ja turvallinen säilytys

Mistä ostaa TRON? Sijoittajan kannattaa hankkia TRONin TRX-token Binancesta, jossa on merkittävä osa koko markkinan vaihdosta. Binance on markkinoiden johtava pörssi, joka tukee lukuisia talletusmuotoja ja tarjoaa myös pörssin lisäksi paljon muita ominaisuuksia.

Osta TRON Binancesta

TRX löytyy myös Bittrex ja Bitfinex-pörsseistä, jos TRON ostaminen alkoi kiinnostaa. Haluatko treidata TRONia? Ostaa vipua käyttäen tai shortata? Markkinoiden parhaat sivustot treidaamiseen ovat Binance, eToro, BitMEX ja StormGain.

Voit säilyttää pieniä määriä TRX-tokenia siinä kauppapaikassa, josta ostit ne. Turvallisin säilytyspaikka on Ledger Nano X tai Trezor Model T hardware-lompakko. Jos haluat käyttää mobiililompakkoa, TRON wallet löytyy sekä iOS että Android-versioina. Tämän lisäksi Atomic Wallet ja Tronscan web-lompakko ovat käyttökelpoisia ratkaisuja.

TRON kurssi / TRX kurssi

Löydät alla olevasta grafiikasta lisätietoa TRONin TRX-tokenin kurssista.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)Päivitetty
Ladataan Facebook kommentteja

No technical data available for this coin