Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Chainlink (LINK) kurssi on tällä hetkellä $16.470.

chainlink Chainlink (LINK)

-2.21% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$9.19 B$925.05 M556.85 M LINK


Chainlink (LINK) kurssi on tällä hetkellä $16.470 ja markkina-arvo $9.19 B. Chainlink kurssi on -2.21% laskussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta myös tietoa miten ostaa Chainlink.

Osta Chainlink nyt

Mikä on Chainlink?

Chainlink on hyvin poikkeuksellinen projekti kryptovaluuttojen maailmassa. Chainlinkin takana on amerikkalainen SmartContract Ltd -yhtiö. Sen toimitusjohtaja Sergey Nazarov on pitkän linjan ammattilainen kryptoskenessä ja toimii myös Chainlinkin kasvoina julkisuudessa.

Projekti nousi kryptomaailman tietoisuuteen toden teolla vuonna 2019, jolloin sen MainNet julkaistiin. LINK-token on ollut yksi top 100 -kryptovaluuttojen parhaimpia sijoituksia vuodesta 2019 lähtien ja enemmän kuin 10-kertaistanut kurssinsa.

Binance banneriKäytännössä Chainlink on Ethereum-verkossa toimiva ohjelmisto. Chainlinkilla ei ole siis omaa lohkoketjua eikä se ole edes kryptovaluutta perinteisessä mielessä. LINK on yhteen ohjelmistoon liittyvä token. Chainlink tarjoaa työkalut älysopimusten ja oraakkeleiden välisiin ongelmiin. Mikä tämä ongelma oikein on?

Älysopimus ei voi itsenäisesti hakea lohkoketjun ulkopuolella olevaa informaatiota. Jos se tarvitsee esimerkiksi uutisia, säätietoja, osakekursseja tai urheilutuloksia tiettyjen ratkaisujen tekemiseen, vaaditaan oraakkelin käyttöä. Oraakkeli on lohkoketjun komponentti, joka välittää dataa netistä älysopimukselle.

Hajautettu ja toimintavarma älysopimus on kuitenkin tämän myötä riippuvainen yhdestä oraakkelista, jonka toimittama väärä informaatio voi vaarantaa sen. Chainlink tuo ratkaisun luomalla hajautetun oraakkelipoolin, jossa kaikilla oraakkeeleilla on insentiivi välittää laadukasta informaatiota. LINK-tokenia käytetään oraakkeleiden palkitsemiseen.

Chainlinkista on tullut vuosina 2021 ja 2022 elintärkeä osa DeFi-markkinaa. Sen oraakkelit tarjoavat joka sekunti päivittyvää informaatiota kaikille markkinoiden tunnetuimmille DeFi-palveluille. Sillä on yli tuhat kumppania ja määrä kasvaa joka päivä. Vuonna 2022 LINK-tokenin suosiota lisää entisestään staking.

Chainlink ostaminen ja säilytys

Mistä ostaa Chainlink? Markkinajohtaja Binance on tällä hetkellä paras ostopaikka LINK-tokenille. Sieltä löytyy markkinoiden suurin vaihto, eli saat aina parhaan kurssin sekä osto- että myyntitlanteessa. Binance tukee talletuksia kryptovaluutoilla, luottokortilla sekä pankkisiirrolla.

Osta Chainlink Binancesta

Chainlink löytyy nykyisin myös suomalaispörssien tarjonnasta! Voit siis ostaa LINK-tokenia sekä Coinmotioninista että Northcryptosta.

Voit säilyttää pieniä määriä bitcoineja kauppapaikassa, josta ostit ne. Parhaan turvan saat Ledger Nano X ja Trezor Model T hardware-lompakoilla. Exodus on puolestaan helppokäyttöinen desktop-lompakko ja Trustwallet mobiililompakko.

Chainlink kurssi

Chainlink kurssi löytyy aina ajan tasalla päivitettynä alla olevasta grafiikasta.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)PäivitettyTrust Score
Ladataan Facebook kommentteja

No technical data available for this coin