Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Chainlink kurssi on tällä hetkellä $23.590.

chainlink Chainlink (LINK)

-5.89% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$11.01 B$846.45 M467.01 M LINK


Chainlink kurssi on tällä hetkellä $23.590 ja markkina-arvo $11.01 B. Sen kurssi on -5.89% laskussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta kaikki oleellisest tiedot tästä kryptovaluutasta: Chainlink kurssin, kurssikehityksen sekä mistä ostaa Chainlink kryptovaluuttaa.

Osta Chainlink nyt

Mikä on Chainlink?

Chainlink on hyvin poikkeuksellinen projekti kryptovaluuttojen maailmassa, eikä sille ole tällä hetkellä suoraa kilpailijaa. Chainlinkin takana on amerikkalainen SmartContract Ltd -yhtiö. Sen toimitusjohtaja Sergey Nazarov on pitkän linjan ammattilainen kryptoskenessä ja toimii myös Chainlinkin kasvoina julkisuudessa.

Projekti nousi kryptomaailman tietoisuuteen toden teolla vuonna 2019, jolloin sen MainNet julkaistiin. LINK-token on ollut yksi top 100 -kryptovaluuttojen parhaimpia sijoituksia vuodesta 2019 lähtien ja enemmän kuin 10-kertaistanut kurssinsa. Chainlink on yksi kryptoskenen some-vaikuttajien suosituimmista kryptovaluutoista.

Binance banneriKäytännössä Chainlink on Ethereum-verkossa toimiva ohjelmisto ja LINK-token on Ethereum-standardin ERC667 mukainen token. Chainlinkilla ei ole siis omaa lohkoketjua eikä se ole edes kryptovaluutta perinteisessä mielessä. Chainlink tarjoaa työkalut älysopimusten ja oraakkeleiden välisiin ongelmiin.

Älysopimus ei voi itsenäisesti hakea lohkoketjun ulkopuolella olevaa informaatiota. Jos se tarvitsee esimerkiksi uutisia, säätietoja, osakekursseja tai urheilutuloksia tiettyjen ratkaisujen tekemiseen, vaaditaan oraakkelin käyttöä. Oraakkeli on lohkoketjun komponentti, joka välittää dataa netistä älysopimukselle.

Hajautettu ja toimintavarma älysopimus on kuitenkin tämän myötä riippuvainen yhdestä oraakkelista, jonka toimittama väärä informaatio voi vaarantaa sen. Chainlink tuo ratkaisun luomalla hajautetun oraakkelipoolin, jossa kaikilla oraakkeeleilla on insentiivi välittää laadukasta informaatiota. LINK-tokenia käytetään oraakkeleiden palkitsemiseen.

Chainlinkista on tullut vuosina 2021 ja 2021 elintärkeä osa DeFi-markkinaa. Sen oraakkelit tarjoavat joka sekunti päivittyvää informaatiota kaikille markkinoiden tunnetuimmille DeFi-palveluille.

Lue myös laajempi Chainlink-opas tai tsekkaa Chainlinkin esittely Youtubesta.

Chainlink ostaminen ja turvallinen säilytys

Mistä ostaa Chainlink? Markkinajohtaja Binance on tällä hetkellä paras ostopaikka LINK-tokenille. Sieltä löytyy markkinoiden suurin vaihto, eli saat aina parhaan kurssin sekä osto- että myyntitlanteessa. Binance tukee talletuksia kryptovaluutoilla, luottokortilla sekä pankkisiirrolla.

Osta Chainlink Binancesta

Chainlink löytyy nykyisin myös suomalaispörssien tarjonnasta! Voit siis ostaa LINK-tokenia sekä Coinmotioninista että Northcryptosta.

Voit säilyttää pieniä määriä bitcoineja kauppapaikassa, josta ostit ne. Parhaan turvan saat Ledger Nano X ja Trezor Model T hardware-lompakoilla. Exodus on puolestaan helppokäyttöinen desktop-lompakko ja Trustwallet mobiililompakko.

Chainlink kurssi

Löydät alla olevasta grafiikasta lisätietoa Chainlinkin kurssista.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)Päivitetty

No technical data available for this coin