Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Ethereum Classic kurssi on tällä hetkellä $29.30.

ethereum-classic Ethereum Classic (ETC)

$29.30
3.81% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$4.03 B$548.93 M137.09 M ETC


Ethereum Classic kurssi on tällä hetkellä $29.30 ja markkina-arvo $4.03 B. Sen kurssi on 3.81% nousussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta kaikki oleellisest tiedot tästä kryptovaluutasta: Ethereum Classic kurssin, kurssikehityksen sekä mistä ostaa Ethereum Classic kryptovaluuttaa.

Osta Ethereum Classicia tästä

Mikä on Ethereum Classic

Ethereum Classicia yksi markkinoiden vanhimmista älysopimusalustoista. Kuten nimikin viittaa, sillä on yhteinen historia Ethereumin kanssa. Ethereum sekä Ethereum Classic olivat yksi ja sama projekti ensimmäiset pari vuotta. Kesällä 2016 Ethereumin lohkoketju jakautui hard forkissa kahteen haaraan: alkuperäinen ketju sai nimen Ethereum Classic, ja siitä forkannut haara on Ethereum.

Moni luulee asian olevan juuri päin vastoin. Ethereum Classic on kuitenkin se "aito ja alkuperäinen" Ethereum, vaikka sen suosio on merkittävästi "isoveljeään" pienempi.

Ethereum-yhteisö jakautui kesällä 2016 johtuen The DAO -hakkeroinnista. Kyseessä on yksi koko kryptoskenen historian merkittävimmistä tapahtumista. Hakkeri hyödynsi The DAO -applikaation heikkoa ohjelmakoodia ja varasti 3,6 miljoonaa Etheriä, mikä oli tuolloin reilut 5% kaikista kierrossa olevista ETH-tokeneista.

Ethereumin perustajat halusivat pyyhkiä tapahtuneen pois lohkoketjusta hard forkin avulla. Osa kuitenkin vastusti tällaista peukalointia, ja tästä yhteisöstä muodostui Ethereum Classic.

Ethereum ja Ethereum Classic ovat teknisesti lähes identtisiä. Molemmat ovat Proof of Work -konsensuksella toimivia älysopimusalustoja. Ethereum Classic tarvitsee siis fyysisiä louhintalaitteita toimiakseen. Iso ero tulee siitä, että Ethereum siirtyy pian Proof of Stake -konsensukseen 2.0-version myötä. Classic jää edelleen Proof of Work -projektiksi.

Kun Ethereumin 2.0-versio on valmis, Ethereum Classicista tulee markkinoiden ainoa Proof of Work -älysopimusalusta. Se voi houkutella projektin pariin uusia faneja. Moni Ethereumin louhija siirtynee myös louhimaan Classicia.

Ethereum Classic on korkeasta markkina-arvostaan huolimatta varsin unohdettu projekti. Se ei näy lainkaan uutisotsikoissa, eikä Classic-alustalta ole noussut suosittuja Dappeja. Se näyttää olevan statistin roolissa kuumana käyvässä platform-kisassa. Projekti ei kuitenkaan ole kuollut. Hajautettu yhteisö kehittää ohjelmakoodia jatkuvasti.

Yksi yllättävistä tukijoista on Cardanon perustaja Charles Hoskinson. Hän on sijoittanut projektiin "filosofisista syistä" johtuen yli 1,5 miljoonaa dollaria. Hoskinsonin yhtiö IOHK osallistuu myös Ethereum Classicin kehitykseen.

Ethereum Classic ostaminen ja turvallinen säilytys

Mistä ostaa Ethereum Classic? Paras ostopaikka on markkinajohtaja Binance. Voit tehdä nopean talletuksen Binancelle joko SEPA-pankkisiirrolla tai debit-kortilla. Ethereum Classicin ticker (lyhenne) pörsseissä on ETC.

Osta ETC Binancesta

Suositut amerikkalaispörssit Coinbase ja Kraken ovat myös hyviä ostopaikkoja ETC-tokenille.

Ethereum Classicille löytyy tukea lähes kaikista suosituista lompakoista. Löydät kymmeniä eri vaihtoehtoja Ethereum Classic -projektin virallisilta sivuilta. Suositut Exodus (desktop & mobiili) sekä TrustWallet (mobiili) ovat hyviä valintoja.

Ethereum Classic kurssi

Löydät alla olevasta grafiikasta lisätietoa Ethereum Classicin kurssista.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)PäivitettyTrust Score
Ladataan Facebook kommentteja