Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Cronos kurssi on tällä hetkellä $0.1165.

crypto-com-chain Cronos (CRO)

$0.1165
2.74% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$2.94 B$24.08 M25.26 B CRO


Cronos kurssi on tällä hetkellä $0.1165 ja markkina-arvo $2.94 B. Sen kurssi on 2.74% nousussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta kaikki oleellisest tiedot tästä kryptovaluutasta: Cronos kurssin, kurssikehityksen sekä mistä ostaa Cronos kryptovaluuttaa.

Osta Crypto.comia tästä

Mikä on Crypto.com?

Crypto.com ja sen CRO-token eroavat monin eri tavoin muista kryptovaluuttaprojekteista. Se on lisäksi vaihtanut nimeään pari vuotta sitten. Kun Crypto.com käynnistyi vuonna 2016, se tunnettiin nimellä Monaco. Vuonna 2017 järjestetty ICO toi markkinoille myös MCO-tokenin.

Monaco toi markkinoille suurta suosiota saaneet Visa debit -kortit, jotka tunnettiin nimellä Monaco Card. Ensimmäiset kortit saatiin markkinoille jo vuoden 2017 lopulla. Vuonna 2018 Monaco laajeni todella nopeasti Aasiasta globaaliksi toimijaksi.

Brändiuudistus tapahtui kesällä 2018, kun Monaco osti Crypto.com -domainin arvioiden mukaan jopa yli 10 miljoonalla dollarilla. Samalla Monaco-nimi pudotettiin pois. Nykyisin Monaco-nimi on pudotettu pois myös Visa-korteista.

crypto.com appProjekti siirtyi debit-korteista myös pykälää suuremmaksi operaattoriksi lanseeramalla oman lohkoketjun vuoden 2018 lopulla. Samalla markkinoille tuli myös CRO-token, jota jaettiin mm. airdropina MCO-tokenin omistajille. Crypto.com Chain -nimellä ensin lanseerattu lohkoketju oli työn alla usean vuoden ajan.

Crypto.com julkisti keväällä 2021 vihdoin Crypto.org -lohkoketjun MainNetin eli tuotantoversion. Syksyllä 2021 lanseerattiin myös Cronos-niminen lohkoketju, joka on täysiverinen älysopimustalusta kilpailemaan mm. Ethereumin kanssa.

Crypto.com on siis nykyisin paljon muutakin kuin pelkkä Visa-korttien tarjoaja. Silti, se on parhaiten tunnettu supersuositusta mobiiliapista ja Visa-korteista. CRO-tokenita tarvitaan myös tässä yhteydessä. Steikkaamalla CRO-tokenia saat itsellesi paremman Visa-kortin jossa on mm. korkeampi cashback. Alin taso on täysin ilmainen.

Crypto.com on myös panostanut valtavasti rahaa mainontaan. Se julkaisi syksyllä 2021 peräti 100 miljoonan dollarin mainoskampan, jonka keulakuvana on Hollywood-tähti Matt Damon. Crypto.com osti myös Los Angeles Staples' Centerin nimioikeudet peräti 700 miljoonan dollarin diilissä. Projekti on nykyisin yksi kryptoskenen tunnetuimmista.

Crypto.com ostaminen ja turvallinen säilytys

Crypto.comin CRO-tokenia on helpointa hankkia Crypto.com-mobiilisovelluksen kautta. Rekisteröi appi alla olevasta linkistä ja hyödynnä samalla talletusbonus! Voit lukea lisää bonuksesta sekä sen aktivoinnista tästä linkistä.

Avaa Crypto.com -tili tästä

Jos haluat vain spekuloida CRO-tokenin kurssilla etkä halua käyttää Crypto.com appia, voit ostaa Crypto.com coineja Coinbasesta sekä KuCoinista. Koska Crypto.com on myös pörssi, moni kilpaileva kauppapaikka ei halua listata heidän kolikkoaan.

Säilytys onnistuu Crypto.comin omassa apissa tai erillisessä mobiililompakossa. Molemmat löytyvät sekä iOS että Android-käyttöjärjestelmille.

Crypto.com kurssi

Alla olevasta grafiikasta saat lisätietoa Crypto.comin CRO-tokenin kurssista.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)PäivitettyTrust Score
Ladataan Facebook kommentteja

No technical data available for this coin