Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Celsius Network kurssi on tällä hetkellä $3.050.

celsius-degree-token Celsius Network (CEL)

$3.050
-1.87% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$1.29 B$2.23 M423.42 M CEL


Celsius Network kurssi on tällä hetkellä $3.050 ja markkina-arvo $1.29 B. Sen kurssi on -1.87% laskussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta kaikki oleellisest tiedot tästä kryptovaluutasta: Celsius Network kurssin, kurssikehityksen sekä mistä ostaa Celsius Network kryptovaluuttaa.

Osta Celsiusta tästä

Mikä on Celsius?

Celsius on vuonna 2017 perustettu fintech-yritys, joka mahdollistaa erilaiset pankkipalvelut, kuten korkosäästötilit, lainapalvelut ja kryptovaluuttojen sekä fiat-rahan maksamisen.

Celsius mahdollistaa koron ansaitsemisen kryptovaluuttasijoituksille ja sen avulla voi ottaa lainaa käyttäen kryptovaluuttoja vakuutena. Celsius vaatii käyttäjiltään KYC (Know Your Customer) -tunnistautumisen. Sovelluksesta on olemassa sekä web- että mobiilisovellus niin iOS- kuin Android-käyttöjärjestelmälle.

Binance banneriCelsius haastaa perinteiset pankkipalvelut palauttamalla palkkioina 80% tuloistaan käyttäjilleen. Loput 20% se käyttää omaan toimintansa rahoittamiseen ja kehittämiseen.

Celsius suoritti ICO:n (Initial Coin Offering) maaliskuussa 2018, jonka myötä sen oma CEL-token tuli myös markkinoille. Tämä CEL-token on Celsiuksen palkkio- ja ansaintamekanismin keskiössä. CEL on alustan käyttötoken, jonka käyttäminen pankkipalveluiden yhteydessä antaa Celsiuksen käyttäjille erilaisia etuja.

Jos käyttäjä esimerkiksi vastaanottaa ansaitsemansa koron CEL-tokeneina, hän voi ansaita toisiin assetteihin verrattuna jopa 30% enemmän. Samoin jos käyttäjä maksaa lainansa korot CEL-tokenina, hän voi saada alennusta korkomaksuistaan.

Osana Celsiuksen alustaa on siis eräänlainen CEL-tokenin mahdollistama “kanta-asiakasohjelma”, joka takaa CEL-tokenin holdaajille porrastetusti suurimmat edut ja ns. korkoa korolle -ilmiön tehokkaan hyödyntämisen. Käyttäjä voi kuitenkin itse päättää vastaanottaako hän koron tililleen CEL-tokeneina vai ei.

Celsiuksen toimintoihin kuuluu myös CelPay, mobiilisovellus kaikkien Celsiuksesta löytyvien yli 40 kryptovaluutan lähettämiseksi ilmaiseksi jopa sellaisille vastaanottajille, joilla ei ole kryptovaluuttalompakkoa. Kryptovaluuttaa lähettäessä CelPay luo jaettavan linkin, joka luo vastaanottajalle automaattisesti CelPay-lompakon tämän klikatessa linkkiä.

Celsius-appia voi käyttää myös kryptovaluuttojen kauppapaikkana.

Celsius ostaminen ja turvallinen säilytys

Mistä ostaa Celsiusta? Meidän suosituksemme on FTX, joka tarjoaa myös monien eri kryptovaluuttojen vivutusta. Pörssiä voi käyttää myös ilman raskasta KYC-prosessia.

Osta Celsiusta FTX-pörssistä

Pitkään alalla toiminut Bittrex on myös hyvä ostopaikka. Celsiuksen CEL-token on helposti treidattavissa myös Uniswapissa.

Voit säilyttää pieniä määriä Celsiusta myös siellä kauppapaikassa, josta ostit tokenit. Celsiuksen oma appi on suosittu säilytyspaikka, josta saat CEL-tokeneille myös korkoa. TrustWallet on puolestaan hyvä mobiililompakko.

Celsius kurssi

Alla olevasta grafiikasta löytyy lisätietoa Celsiuksen kurssista.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)Päivitetty

No technical data available for this coin