Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Bitcoin SV (BSV) kurssi on tällä hetkellä $44.48.

$44.48

-3.81% (24H)
Low $44.45
High $46.42
  • Markkina-arvo $877.90 M
  • Volyymi $175.97 M
  • Kierrossa 19.73 M BSV
  • ATH $489.75
  • ATH(% Change) -90.92%
  • ATH Date 2021-04-16


Bitcoin SV (BSV) kurssi on tällä hetkellä $44.48 ja markkina-arvo $877.90 M. Bitcoin SV kurssi on -3.81% laskussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta myös tietoa miten ostaa Bitcoin SV.

Osta Bitcoin SV tästä

Mikä on Bitcoin SV?

Bitcoin SV on marraskuussa 2018 Bitcoin Cashista haarautunut kryptovaluutta eli kyseessä on Bitcoin Cashin hard fork. Bitcoin SV on siis iältään nuori kryptovaluutta, mutta sen historia pohjautuu Bitcoiniin.

Bitcoinin kehittäjät alkoivat jakaantua kahteen leiriin 2015-2016 aikana. Syynä oli kiista siitä, miten Bitcoinin lohkoketjun kapasiteettia saataisiin nostettua.

Osa kehittäjistä halusi ratkaista skaalautuvuusongelman nostamalla Bitcoinin lohkoketjun lohkon kokoa yhdestä megatavusta 5-10 megatavuun. Osa taas halusi pitää lohkon koon ennallaan ja tuoda lisäkapasiteettia ulkopuolisen teknologian avulla (salamaverkko).

Lopulta kiista johti siihen, että elokuussa 2017 osta yhteisöstä forkkasi Bitcoinista oman kryptovaluuttansa Bitcoin Cash, jossa lohkoketjun kokoa kasvatettiin 8 megatavuun ja lopulta 32 megatavuun. Bitcoin Cash yhteisö ajautui kuitenkin vuoden sisällä kiistoihin hieman samasta syystä, minkä seurauksena Bitcoin Cashin lohkoketju haarautui marraskuussa 2018 ja Bitcoin SV syntyi.

Bitcoin SV:n keulahahmon on kiistelty Craig S. Wright. BSV:n taustalla vaikuttaa vahvasti myös Coingeek-sivuston perustanut miljardööri Calvin Ayre. Bitcoin SV on teknisesti hyvin samanlainen kuin Bitcoin sekä Bitcoin Cash, mutta lohkoketjun lohkon kokoa on kasvatettu jopa neljään gigatavuun!

Bitcoin SV käyttää samaa Proof of Work -konsensusalgoritmia kuin Bitcoin sekä SHA-256 tiivistealgoritmia. Nämä ovat myös Bitcoin Cashin taustalla. Tästä johtuen yhdellä louhijalla voidaan louhia mitä tahansa näistä kolikoista.

BSV:n suosio on laskenut viime vuosina rajusti. Sen oli vuoden 2020 alussa vielä top 10 -kryptovaluutta, mutta nykyisin BSV ei mahdu edes top 50 -listalle. Projektin vetäjällä, Craig Wrightilla, on tästä huolimatta yhä iso fanijoukko, jotka uskovat miehen olevan Satoshi Nakamoto.

Bitcoin SV ostaminen ja säilytys

Kiinnostaako Bitcoin SV ostaminen? Meidän ykkösvalintamme on KuCoin, josta löytyy muutenkin markkinoiden paras altcoin-tarjonta. Voit ostaa BSV:tä myös suorittamatta KYC-prosessia.

Osta Bitcoin SV

Euroilla ostaminen onnistuu Bittrex-pörssistä, mutta pörssin käyttöliittymää ei voi suositella aloittelijoille.

Suosittuja lompakkoja Bitcoin SV:lle ovat mm. Atomic Wallet ja Exodus. Voit myös säilyttää pienen määrän BSV-kolikoita pörssissä, josta ostit ne.

Bitcoin SV kurssi

Aina ajantasainen Bitcoin SV kurssi löytyy alla olevasta grafiikasta.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)PäivitettyTrust Score