Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

BNB (BNB) kurssi on tällä hetkellä $398.98.

$398.98

3.00% (24H)
Low $384.92
High $405.73
  • Markkina-arvo $61.34 B
  • Volyymi $2.67 B
  • Kierrossa 153.86 M BNB
  • ATH $686.31
  • ATH(% Change) -41.81%
  • ATH Date 2021-05-10

Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)PäivitettyTrust Score


BNB (BNB) kurssi on tällä hetkellä $398.98 ja markkina-arvo $61.34 B. BNB kurssi on 3.00% nousussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta myös tietoa miten ostaa BNB.

Osta Binance Coin tästä

Mikä on Binance Coin?

Binance Coin on Binance-pörssin perustama kryptovaluutta. Binance on maailman johtava kryptovaluuttapörssi. Se loi Binance Coinin kesällä 2017 järjestetyn ICO:n yhteydessä. Kyseessä oli aluksi pelkkä hyödyketoken Binance-pörssiin liittyen. Se toimii yhä tässä roolissa, eli holdaamalla BNB-tokeneita saat alennusta Binancen treidauspalkkioista.

Binance Coinin käyttö muuttui radikaalisti vuonna 2020. Tuolloin lanseerattiin Binance Smart Chain. Kyseessä on suora kilpailija Ethereumille sekä muille älysopimusalustoille. Binance Smart Chain sain vuoden 2021 alussa nopeasti suosiota etenkin DeFi-sektorissa. Samalla Binance Coinin arvo yli kymmenkertaistui.

Binance banneri

Nykyisin BNB toimii siis Binance Smart Chainin (BSC) natiivitokenina perinteisen pörssikäytön lisäksi. Binance Coinilla maksetaan BSC:n transaktiot ja mm. älysopimusten käyttö. Lisäksi BSC:n validaattorit eli verkon ylläpitäjät steikkaavat Binance Coinia.

Kyseessä on siis nykyisin täysiverinen platform-token. BNB kilpailee näin ollen Ethereumin, Cardanon, Solanan sekä muiden älysopimusalustojen kanssa. Koska Binance Coin on yhä myös "pörssitoken", sen voi nähdä lisäksi kilpailijana mm. Crypto.comin CRO:lle ja FXT-pörssin FTT-tokenille. Monilla pörsseillä on nykyisin oma tokeninsa. Niiden holdaus tarjoaa aina etuja aktiivitreidaajille.

Binance Coinin vahvuutena on Binancen tuki. Binance on maailman johtava kryptovaluuttapörssi, jolta löytyy valtavasti resursseja myös edellä mainitun Binance Smart Chainin kehittämiseen.

Binance suorittaa myös jatkuvasti coin burning -operaatiota, eli se käyttää pörssin varoja tuhotakseen Binance Coineja tasaisin väliajon. Tämä pudottaa koko ajan kierrossa olevien kolikoiden määrä ja nostaa pitkässä juoksussa kurssia. Kolikoita tuhotaan kunnes puolet alun perin luoduista 200 miljardista BNB-tokenista on poltettu.

Lue myös tämä laajempi artikkeli Binance Coinista ja tsekkaa Binance Coin opas Youtubesta.

Osta ja säilytä Binance Coinia turvallisesti

Löydät parhaan kurssin ja likviditeetin tietysti Binance-pörssistä, josta on mahdollista hankkia Binacen Coinia euroilla, bitcoineilla tai monilla stablecoineilla. Voit myös tehdä talletuksen joko luottokortilla tai pankkisiirrolla helposti ja nopeasti.

Osta Binance Coinia

Myös suositusta KuCoin -pörssistä löytyy Binance Coin. Yleensä pörssit eivät juuri listaa kilpailijoidensa tokeneita, minkä vuoksi BNB ei ole suosittu kolikko muissa kauppapaikoissa.

Binance Coinille löytyy hyvä lompakko nimeltään Trust Wallet - sekä desktop- että mobiiliversiona. Voit säilyttää Binance Coinia myös Ledger Nano X -hardware lompakossa saadaksesi ultimaattisen suojan.

Binance Coin kurssi

Alla olevasta grafiikasta löytyy reaaliaikainen Binance Coin kurssi sekä muuta oleellista informaatiota.