Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Bitcoin Cash kurssi on tällä hetkellä $570.44.

bitcoin-cash Bitcoin Cash (BCH)

$570.44
-0.24% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$10.78 B$3.72 B18.92 M BCH


Bitcoin Cash kurssi on tällä hetkellä $570.44 ja markkina-arvo $10.78 B. Sen kurssi on -0.24% laskussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta kaikki oleellisest tiedot tästä kryptovaluutasta: Bitcoin Cash kurssin, kurssikehityksen sekä mistä ostaa Bitcoin Cash kryptovaluuttaa.

Mikä on Bitcoin Cash

Bitcoin Cash on suurin ja tunnetuin Bitcoinin hard fork. Se syntyi elokuussa 2017 vuosia kestäneen kiistelyn ja väittelyn seurauksena. Bitcoinin kehittäjät olivat jakautuneet kahteen leiriin ns. skaalautuvuuskeskustelussa. Sen tarkoituksena oli päättää, miten Bitcoinin transaktiokapasiteettia saataisiin paremmaksi.

Binance banneriToinen puoli halusi aktivoida SegWit-päivityksen ja ratkaista ongelman lohkoketjun ulkopuolisella ratkaisulla, joka tunnetaan nimellä salamaverkko. Toinen puoli halusi ratkaista skaalautuvuusongelman kasvattamalla Bitcoinin lohkoketjun lohkon kokoa. Lopulta jälkimmäinen osa kehittäjistä forkkasi Bitcoinista oman versionsa, joka sai nimen Bitcoin Cash.

Kyseessä on teknisesti lähes sama kryptovaluutta kuin Bitcoin, mutta Bitcoin Cashissa ei ole aktivoituna SegWit-päivitystä. Sen lisäksi yhden lohkon kokoa kasvatettiin 1MB -> 8MB ja myöhemmin vielä 32 MB kokoiseksi.

Vain reilua vuotta myöhemmin (marraskuu 2018) Bitcoin Cash haarautui myös kahtia, ironista kyllä, osittain samasta syytä. Osa Bitcoin Cashin kehittäjistä halusi kasvattaa lohkojen kokoa jopa satoihin megatavuihin tai gigatavuun saakka. Kun kehityksestä ei päästy yksimielisyyteen, Bitcoin Cashista haarautui Bitcoin SV marraskuussa 2018.

Bitcoin Cash käyttää samaa Proof of Work konsensusalgoritmia kuin Bitcoin sekä samaa SHA-256 tiivistealgoritmia. Tästä johtuen Bitcoin Cashin louhija voidaan vaihtaa lennosta louhimaan Bitcoinia ja päin vastoin.

Bitcoin Cashin keulahahmo on kiistelty Roger Ver, joka omistaa myös Bitcoin.com -verkkosivuston.

Lue myös laajempi Bitcoin Cash -opas tai opiskele Bitcoin Cashin perusteet Youtubesta.

Osta ja säilytä Bitcoin Cashia turvallisesti

Markkinoiden paras ostopaikka Bitcoin Cashille on johtava pörssi Binance, josta saat aina hyvän hinnan. Binancelle talletat helposti joko kryptovaluuttoja tai euroja - luottokorttitalletus sekä pankkisiirto (SEPA) onnistuvat molemmat.

Osta Bitcoin Cashia

Jos etsit erityisen helppokäyttöistä ja aloittelijaystävällistä palvelua, kokeile myös amerikkalaisesta Coinbasea. Kyseinen kauppapaikka on yksi markkinoiden suurimpia ja todistanut luotettavuutensa vuosien mittaan. Kolmas kelpo valinta on pitkäaikainen toimija on Kraken, josta Bitcoin Cash myös löytyy.

Haluatko treidata Bitcoin Cashia? Ostaa vipua käyttäen tai shortata? Parhaat alustat treidaamiseen ovat eToro, Binance, BitMEX ja StormGain.

Voit säilyttää pieniä määriä Bitcoin Cashia kauppapaikassa, josta ostit ne. Parhaan turvan saat Ledger Nano X ja Trezor Model T hardware-lompakoilla. Exodus on puolestaan helppokäyttöinen desktop-lompakko. Suosittu mobiililompakko on Bitcoin.com.

Bitcoin Cash kurssi

Löydät alla olevasta grafiikasta lisätietoa Bitcoin Cashin kurssista.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)Päivitetty
Ladataan Facebook kommentteja