Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Bitcoin Cash kurssi on tällä hetkellä $115.02.

bitcoin-cash Bitcoin Cash (BCH)

$115.02
0.88% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$2.23 B$43.45 M19.41 M BCH


Bitcoin Cash kurssi on tällä hetkellä $115.02 ja markkina-arvo $2.23 B. Sen kurssi on 0.88% nousussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta kaikki oleelliset tiedot tästä kryptovaluutasta: Bitcoin Cash kurssin, kurssikehityksen sekä mistä ostaa Bitcoin Cash kryptovaluuttaa.

Osta Bitcoin Cash tästä

Mikä on Bitcoin Cash

Bitcoin Cash on suurin ja tunnetuin Bitcoinin hard fork. Se syntyi elokuussa 2017 vuosia kestäneen kiistelyn ja väittelyn seurauksena. Bitcoinin kehittäjät olivat jakautuneet kahteen leiriin ns. skaalautuvuuskeskustelussa. Sen tarkoituksena oli päättää, miten Bitcoinin transaktiokapasiteettia saataisiin paremmaksi.

Toinen puoli halusi aktivoida SegWit-päivityksen ja ratkaista ongelman lohkoketjun ulkopuolisella ratkaisulla, joka tunnetaan nimellä salamaverkko. Toinen puoli halusi ratkaista skaalautuvuusongelman kasvattamalla Bitcoinin lohkoketjun lohkon kokoa. Lopulta jälkimmäinen osa kehittäjistä forkkasi Bitcoinista oman versionsa, joka sai nimen Bitcoin Cash.

Binance banneriKyseessä on teknisesti lähes vastaava kryptovaluutta kuin Bitcoin, mutta Bitcoin Cashissa ei ole aktivoituna SegWit-päivitystä. Sen lisäksi yhden lohkon kokoa kasvatettiin 1MB -> 8MB ja myöhemmin vielä 32 MB kokoiseksi.

Vain reilua vuotta myöhemmin (marraskuu 2018) Bitcoin Cash haarautui myös kahtia, ironista kyllä, osittain samasta syytä. Osa Bitcoin Cashin kehittäjistä halusi kasvattaa lohkojen kokoa jopa satoihin megatavuihin tai gigatavuun saakka. Kun kehityksestä ei päästy yksimielisyyteen, Bitcoin Cashista haarautui Bitcoin SV marraskuussa 2018.

Bitcoin Cash käyttää samaa Proof of Work konsensusalgoritmia kuin Bitcoin sekä samaa SHA-256 tiivistealgoritmia. Tästä johtuen Bitcoin Cashin louhija voidaan vaihtaa lennosta louhimaan Bitcoinia ja päin vastoin.

Bitcoin Cashin keulahahmo on kiistelty Roger Ver, joka omistaa myös Bitcoin.com -verkkosivuston.

BCH on kuulunut viime vuosina markkinoiden suuriin häviäjiin yhdessä Bitcoin SV -forkin sekä Litecoinin kanssa. Nämä kaikki kolme olivat vielä vuoden 2019 alussa kryptovaluuttojen top kympissä. Nyt ei eivät mahdu edes top 20 -listalle.

Valuutat eivät kiinnosta kryptovaluuttasijoittajia. Bitcoin Cash on pyrkinyt myös astumaan älysopimusalustojen reviirille, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä. Sen Proof of Work -konsensusalgoritmi on myös iso ongelma, mikä ei mahdollista steikkausta.

Lue myös laajempi Bitcoin Cash -opas tai opiskele Bitcoin Cashin perusteet Youtubesta.

Osta ja säilytä Bitcoin Cashia turvallisesti

Markkinoiden paras ostopaikka Bitcoin Cashille on johtava pörssi Binance, josta saat aina hyvän hinnan. Binancelle talletat helposti joko kryptovaluuttoja tai euroja - luottokorttitalletus sekä pankkisiirto (SEPA) onnistuvat molemmat.

Osta Bitcoin Cashia Binancesta

Jos etsit erityisen helppokäyttöistä ja aloittelijaystävällistä palvelua, kokeile myös amerikkalaisesta Coinbasea. Kyseinen kauppapaikka on yksi markkinoiden suurimpia ja todistanut luotettavuutensa vuosien mittaan. Kolmas kelpo valinta on pitkäaikainen toimija on eToro, josta Bitcoin Cash myös löytyy.

Voit säilyttää pieniä määriä Bitcoin Cashia kauppapaikassa, josta ostit ne. Parhaan turvan saat Ledger Nano X ja Trezor Model T hardware-lompakoilla. Exodus on puolestaan helppokäyttöinen desktop-lompakko. Suosittu mobiililompakko on Bitcoin.com.

Bitcoin Cash kurssi

Löydät alla olevasta grafiikasta lisätietoa Bitcoin Cashin kurssista.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)PäivitettyTrust Score
Ladataan Facebook kommentteja

No technical data available for this coin