Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Aave kurssi on tällä hetkellä $229.12.

aave Aave (AAVE)

$229.12
-1.21% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$3.07 B$364.74 M13.48 M AAVE


Aave kurssi on tällä hetkellä $229.12 ja markkina-arvo $3.07 B. Sen kurssi on -1.21% laskussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta kaikki oleellisest tiedot tästä kryptovaluutasta: Aave kurssin, kurssikehityksen sekä mistä ostaa Aave kryptovaluuttaa.

Osta Aavetta tästä

Mikä on Aave?

Aave on DeFi-lainapalvelu, joka mahdollistaa perinteisen pankkimaailman palvelut, kuten lainaamisen ja koron maksamisen, hajautetusti lohkoketjussa älysopimusten turvin.

Aaveen perustaja on suomalainen Stani Kulechov ja hän toimii yhä projektin johtohenkilönä ja näkyvänä hahmona.

Aave toimii ns. likviditeettipoolin avulla: sijoittajat voivat tallettaa varojaan palveluun ja heille maksetaan tästä vuosikorkoa. Aave-protokollaan voi sijoittaa useita eri kryptovaluuttoja.

Koska Aave toimii älysopimusten turvin, sijoittajat hallitsevat koko ajan itse varojaan protokollan sääntöjen puitteissa, eivätkä joudu antamaan niitä Aaveen kehittäjien haltuun.

Kun Aave-palveluun on talletettu varoja, niitä vastaan voi ottaa lainaa.

Aave kuuluu kryptovaluuttojen token-kategoriaan ja se voidaan tämän sisällä asettaa vielä erikseen DeFi (Decentralized Finance) eli hajautetut finanssipalvelut -kategoriaan.

Aaveen AAVE-tokenia ei tarvita palvelun käyttöön vaan palvelun transaktiomaksut maksetaan aina Ethereumin kryptovaluutta etherillä (ETH).

AAVE-token on protokollan hallintotoken, jonka omistajat äänestävät protokollan muutoksista ja vaikuttavat näin sen kehitykseen. Tyypillisesti nämä ovat muutoksia lainapalvelun korkoihin. Mitä enemmän AAVE-tokenia omistaa, sitä suurempi on myös päätösvalta äänestyksissä.

Aave on tuonut tunnetuksi ns. salamalainat (flash loans), joissa laina otetaan ja maksetaan takaisin yhden transaktion aikana ketjuttamalla monta operaatiota peräkkäin. Jos yksikin operaatioista epäonnistuu, koko transaktio perutaan.

Salamalainoissa tietty taho voi lainata nopeasti suuriakin summia likviditeettiä. Ne myös mahdollistavat DeFi-palveluiden tehokkuuden, sillä botit voivat salamalainojen avulla mm. hyödyntää arbitraaseja ja tasata kursseja.

Jos haluat lisätietoa projektista, lue tämä laajempi Aave-opas tai tsekkaa esittely Youtubesta.

Aave ostaminen ja turvallinen säilytys

Mistä ostaa Aavetta? Aave löytyy Coinmotionin tarjonnasta! Kyseessä on helppo, turvallinen ja kotimainen kauppapaikka. Voit ostaa Aavetta euroilla ja tehdä nopean talletuksen pankkisiirrolla tai luottokortilla.

Osta Aave Coinmotionista

Myös toinen suomalainen kauppapaikka, Northcrypto, tarjoaa Aave-tokenia. Binance ja Coinbase ovat parhaat ulkomaiset pörssit Aaveen ostoon.

Voit säilyttää Aavetta aluksi siinä kauppapaikassa, josta tokenin ostit. Trustwallet (mobiili) sekä Exodus (mobiili & desktop) ovat ilmaisia lompakkovaihtoehtoja itsenäiseen säilytykseen.

Aave kurssi

Alla olevasta grafiikasta löytyy lisätietoa Aaveen kurssista.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)Päivitetty

No technical data available for this coin