Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Aave (AAVE) kurssi on tällä hetkellä $98.69.

aave Aave (AAVE)

$98.69
-1.57% (24H)
Seuraa
Markkina-arvoVolyymiKierrossa
$1.44 B$195.74 M14.67 M AAVE


Aave (AAVE) kurssi on tällä hetkellä $98.69 ja markkina-arvo $1.44 B. Aave kurssi on -1.57% laskussa tämän vuorokauden aikana. Löydät tältä sivulta myös tietoa miten ostaa Aave.

Osta Aave tästä

Mikä on Aave?

Aave on hajautettu lainapalvelu. Se mahdollistaa perinteisen pankkimaailman palvelut, kuten lainaamisen ja koron maksamisen, hajautetusti lohkoketjussa. Aaveen perustaja on suomalainen Stani Kulechov. Hän toimii yhä projektin keulahahmona.

Aave toimii ns. likviditeettipoolin avulla. Sijoittajat voivat tallettaa varojaan palveluun ja heille maksetaan tästä vuosikorkoa. Aave-protokollaan voi sijoittaa useita eri kryptovaluuttoja.

Koska Aave toimii älysopimusten turvin, sijoittajat hallitsevat koko ajan itse varojaan protokollan sääntöjen puitteissa. Sijoittajat eivät anna varojaan missään vaiheessa Aaveen kehittäjien haltuun. Kontrolli omiin kryptovaluuttoihin säilyy aina täydellisesti.

Kun Aave-palveluun on talletettu varoja, niitä vastaan voi myös ottaa lainaa tai kolikoilleen voi kerätä korkoa.

Aave kuuluu kryptovaluuttojen token-kategoriaan ja se voidaan tämän sisällä asettaa vielä erikseen DeFi (Decentralized Finance) eli hajautetut finanssipalvelut -kategoriaan.

Aave-tokenia ei tarvita palvelun käyttöön. Transaktiomaksut maksetaan sen platformin natiivivaluutalla, jossa Aavetta käytetään. Alun perin Aave lanseerattiin Ethereum-alustalle, mutta se löytyy nykyisin myös mm. Polygonista sekä muista suosituista platformeista.

Aave on protokollan hallintotoken. Sen omistajat äänestävät teknisistä muutoksista ja vaikuttavat näin kehitykseen. Tyypillisesti nämä ovat muutoksia lainapalvelun korkoihin. Mitä enemmän AAVE-tokenia omistaa, sitä suurempi on myös päätösvalta äänestyksissä.

Palvelu on kehittynyt valtavasti viime vuosina. Aave-protokollasta on saatu uusia versioita, minkä lisäksi Aave on lanseerannut myös oman GHO-stablecoinin. Aaveen taustatiimi on julkaissut myös Lens-protokollan. Se tarjoaa sovelluskehittäjille työkalut luoda hajautettuja somepalveluita.

Aave ostaminen ja säilytys

Mistä ostaa Aave? Tämä token löytyy Coinmotionin tarjonnasta! Kyseessä on helppo, turvallinen ja kotimainen kauppapaikka. Voit ostaa Aavetta euroilla ja tehdä nopean talletuksen pankkisiirrolla tai luottokortilla.

Osta Aave Coinmotionista

Myös toinen suomalainen kauppapaikka, Northcrypto, tarjoaa Aave-tokenia. Binance ja Coinbase ovat parhaat ulkomaiset pörssit Aaveen ostoon.

Voit säilyttää Aavetta aluksi siinä kauppapaikassa, josta tokenin ostit. Trustwallet & MetaMask (mobiili) sekä Exodus (mobiili & desktop) ovat ilmaisia lompakkovaihtoehtoja itsenäiseen säilytykseen.

Aave kurssi

Alla olevasta grafiikasta löytyy Aave reaaliaikainen kurssi sekä muuta hyödyllistä infoa.


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
PäiväKurssiVolyymiMarketCap
# PörssiPariHintaVoluumi (24h)PäivitettyTrust Score
Ladataan Facebook kommentteja

No technical data available for this coin