Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

eToro kokemuksia, arvostelu ja käyttöopas

eToro kokemuksia, arvostelu ja käyttöopas
Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

eToro on maailmanlaajuisesti suosittu palvelu, joka mahdollistaa sijoittamisen erilaisiin omaisuusluokkiin aina hyödykkeistä osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin. eToron erikoisuuksia ovat mahdollisuus kopioida muita sijoittajia ja ns. sosiaalinen sijoittaminen. Tämä artikkeli on eToro arvsotelu ja käyttöopas. Tekstin loppupuolelta löydät myös henkilökohtaisia eToro kokemuksia.

eToro esittely

eToro on vuonna 2007 perustettu sijoitusalusta, joka toimii Kyprokselta käsin Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomitean valvonnassa. Monipuolisuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta eToro on noussut suureen suosioon palvellen tänä päivänä yli 13 miljoonaa asiakasta yli 120 maassa. Palvelun käyttöliittymä on myös käännetty suomeksi, joskaan asiakaspalvelua kotimaisella kielellä ei vielä irtoa.

eToro mahdollistaa sijoittamisen useisiin eri omaisuusluokkiin. Valtavasta tarjonnasta löydät osakkeita kaikista maailman suurimmista pörsseistä. Myös suomalaisia yhtiöitä on edustettuina pitkä lista. Pörssiosakkeiden lisäksi voit sijoittaa indeksirahastoihin, ETF-rahastoihin, hyödykkeisiin, valuuttoihin sekä kryptovaluuttoihin.

Monipuolisuutensa ansiosta eToro haastaa kertaheitolla Nordnetin kaltaiset tavalliset sijoitusalustat, kryptovaluuttapörssit sekä pankkien sijoituspalvelut.

Kilpailijoihin verrattuna, eTorolla on muutama ässä hihassa. Käyttäjien on mahdollista kopioida ja seurata muita palvelun käyttäjiä, mikä on etenkin aloittelevalle sijoittajalle erinomainen ominaisuus. eToro on myös ns. sosiaalinen kaupankäyntialusta, eli käyttäjät voivat keskustella sijoitustuotteiden omilla ”seinillä” hieman Facebookin tapaan. Sosiaalisuutensa ansiosta eToro on hyvä paikka käydä etsimässä selitystä jonkin sijoitusinstrumentin äkillisiin arvonmuutoksiin.

eToro rekisteröinti

Päästäksesi sijoittamaan on sinun rekisteröitävä eToro-käyttäjätili. Tämä onnistuu klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Rekisteröidy eTorolle

67 % sijoittajatileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Kryptovaluuttojen arvo saattaa vaihdella paljon, ja näin ollen ne eivät sovi kaikille sijoittajille. Kaupankäyntiä kryptovaluutoilla ei valvota EU-säädöskehyksen puitteissa.

Linkki ohjaa sinut suoraan eToron laskeutumissivulle, josta löytyy rekisteröitymislomake. Voit myös vaihtaa halutessasi sivuston kielen englannista suomeksi.

Alkuun pääset syöttämällä käyttäjätunnuksen, sähköpostiosoitteen sekä salasanan. Hyväksyttyäsi palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytännön klikkaa Aloita Kaupankäynti -linkkiä. Vastaanotat hetimmiten sähköpostiisi vahvistusviestin, josta pääset linkkiä seuraamalla vahvistamaan sähköpostiosoitteesi. Kun tämä on tehty, pääset kirjautumaan sisään palveluun.

Saavuttuasi eToron perusnäkymään pyytää palvelu automaattisesti täydentämään profiilisi tiedot. Profiiliisi pääset vasemmasta yläkulmasta ja tarvittavat tiedot kannattaa täyttää hetimmiten.

Profiilin täydentäminen etenee vaihe vaiheelta. Sinua pyydetään ilmoittamaan muun muassa nimesi, syntymäaikasi ja osoitteesi. Lisäksi eToro kyselee sinulta muutamia kysymyksiä liittyen sijoitusaikomuksiisi.

eToro KYC (tilin varmentaminen)

Saadaksesi eToro-palvelun kaikki toiminnot käyttöösi on tilin vahvistamisprosessi välttämätön. Rahaa voit palveluun tallettaa pieniä summia myös tiliä vahvistamatta, mutta jatkoa ajatellen tili on suositeltavaa vahvistaa heti.

Tilin vahvistaminen tapahtuu samassa yhteydessä profiilin täydentämisen kanssa. Ensin sinua pyydetään vahvistamaan puhelinnumerosi siihen lähetettävän koodin avulla. Tämän jälkeen sinun tulee ladata palveluun kuva passista tai muusta virallisesta henkilöllisyystodistuksesta molemmin puolin.

etoro kyc

Huomioithan, että henkilöllisyystodistuksesi on oltava voimassa, kuvan on oltava värillinen ja kaikkien tietojen selkeästi näkyvillä.

Henkilöllisyyden vahvistamisen jälkeen eToro pyytää sinua lataamaan palveluun kuvan kotiisi tulleesta virallisesta kirjeestä osoitteesi vahvistamiseksi. Hyväksyttäviä tositteita ovat esimerkiksi tiliote, luottokorttilasku tai sähkölasku. Dokumentin tulee olla alle kuusi kuukautta vanha.

Viimeisenä sinun on ilmoitettava kaikki maat, joissa olet verovelvollinen ja syötettävä verotunnukset. Suomalaisille verotunnus on sama asia kuin henkilötunnus.

Kun kaikki vaaditut tiedot on toimitettu, vahvistetaan tilisi tavallisesti korkeintaan kolmen arkipäivän kuluessa. Sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse, mikäli eToro kaipaa lisätietoja. Varoja palveluun voit tallettaa talletusrajoituksen mukaisesti myös ennen kuin tilisi on lopullisesti vahvistettu.

Talletuksen tekeminen eToroon

Seuraavana vuorossa on talletuksen tekeminen. Huomaa, että profiilikuvasi alta voit halutessasi vaihtaa virtuaalisalkkuun, jolloin käytettävissäsi on 100.000 dollaria leikkirahaa. Voit testailla tämän avulla eToron eri toimintoja ilman riskiä.

Päästäksesi tekemään oikeita sijoituksia voit tehdä talletuksen vasemman puolen valikosta ’Talleta varoja’ -painiketta painamalla. Eteesi aukeaa seuraava näkymä:

etoro talletus

Kuten kuvasta käy ilmi, käytettävissäsi on pitkä liuta markkinoiden suosituimpia maksumenetelmiä.

Suomalaiskäyttäjien iloksi maksut onnistuvat Trustlyn avulla suoraan omasta verkkopankistasi. Käytettävissä ovat kaikki suomalaiset pankit.

Korttimaksuja tehdäksesi sinun on syötettävä kortin tiedot ja kortinhaltijan nimi. Tiedot jäävät muistiin seuraavia talletuskertoja varten.

eTorossa käytetään aina dollareita, joten käyttäjätilillesi on suositeltavaa niin ikään tallettaa suoraan dollareita. Valuutanvaihdosta saattaa aiheutua mahdollisia lisäkuluja, mutta eToro itsessään ei peri tehdyistä talletuksista käsittelymaksuja.

Bitcoinin ostaminen eTorosta

Kun tilillesi on nyt onnistuneesti talletettu dollareita, voit siirtyä tekemään kauppaa. Kaikki käytettävissäsi olevat sijoituskohteet löydät vasemman puolen valikosta ’Käy kauppaa markkinoilla’ -painikkeen takaa. Tässä artikkelissa keskitymme kryptovaluutan ostamiseen ja myymiseen.

Selatessasi sijoitusaulassa alaspäin löydät ’Kolikot’-vaihtoehdon, ja klikkaamalla ’Näytä kaikki’ saat esille eTorosta löytyvät kryptovaluutat. Voit sijoitusaulan perusnäkymässä myös filteröidä näkyviin pelkästään yhden sijoitusluokan, kuten kryptovaluutat.

eTorosta löydät kirjoitushetkellä 18 eri kryptovaluuttaa. Bitcoinin lisäksi mukana on liuta altcoineja, kuten Ethereum, Dash, Litecoin, Cardano, MIOTA, Uniswap ja Dogecoin.

Ostaaksesi Bitcoinia klikkaa Bitcoin-kuvaketta. Tämän jälkeen klikkaa ’Käy Kauppaa’, jolloin eteesi aukeaa kaupankäyntivalikko. Valitse yläreunasta ’Osta’, ja syötä kauppasumma tai ostettavien Bitcoinien lukumäärä.

etoro osto

HUOM! eToro mahdollistaa myös eri sijoitustuotteiden lyhyeksi myymisen, eli sijoittamisen kurssin arvonnousua vastaan. Varmista aina ostoa tehdessäsi, että olet valinnut nimenomaan ’Osto’-vaihtoehdon. ’Myy’-vaihtoehdossa myyt tuotetta lyhyeksi, jolloin mahdollinen kurssinousu aiheuttaa kohdallasi voiton sijaan tappiota.

Kun kaikki on varmasti kunnossa, klikkaa ’Avaa kauppa’. Nyt sinulla on onnistunut omistuspositio Bitcoinia, jonka kehitystä voit seurata eToro-salkussasi.

Kryptovaluutan myyminen dollareiksi eTorossa

Kryptovaluuttojen myyminen eTorossa aiheuttaa toisinaan hämminkiä. Omistuksia ei myydä dollareiksi ’Myy’-painikkeesta, kuten nopeasti saattaisi kuvitella.

Myydäksesi kryptovaluuttaomistuksiasi dollareiksi, sinun on siirryttävä vasemman puolen valikosta ensin omaan salkkuusi ja valittava listalta myytävä valuutta. Klikattuasi Bitcoinia eteesi aukeaa kaikki tekemäsi ostopositiot sekä niiden tuotot prosenteissa ja dollareissa.

eTorossa myyminen dollareiksi tarkoittaa ostoposition sulkemista. Valitse suljettava positio ja klikkaa punaista rastia tai mobiilisovelluksessa ’Sulje kauppa’ -painiketta. Alla kuva position sulkunäkymästä eToron virtuaalisalkussa:

etoro-myyntitapahtuma

Mikäli haluat myydä omistuksistasi vain tietyn osuuden, voit valita tässä näkymässä ’Sulje osa kauppaa’ -vaihtoehdon. Tällöin voit syöttää joko dollarimääräisen summan tai myytävien Bitcoinien lukumäärän. Vahvistettuasi sulun positiosi pysyy edelleen avoimena, mutta määräämäsi osa myydään ja vaihdetaan käyttäjätilillesi dollareiksi.

eToron osto- ja myyntitapahtumat voivat alkuun vaikuttaa sekavilta, mutta lopulta systeemi on varsin oivallinen. Tärkeintä on aina muistaa, että ostopositiot ovat sijoitusinstrumenttien ostamista, ja myyntipositiot sijoitusinstrumenttien shorttaamista. Oli kyseessä kumpi positio tahansa, dollareiksi vaihtaminen tapahtuu aina position sulkemisella. Amatöörisijoittajien on suositeltavaa ainakin alkumetreillä pysyä kaukana shorttauspositioista.

Varojen kotiuttamien eTorosta pankkitilille

Varojen kotiuttaminen eTorosta on tehty helpoksi. Kotiuttaaksesi sinun on ensin vaihdettava omistuksiasi dollareiksi edeltävän opastuksen mukaisesti. Käyttäjätilisi kotiutettavissa olevat varat näkyvät aina perusnäkymän alalaidassa ’Käytettävissä’-sarakkeessa. Tämä summa on hallussasi olevaa rahaa, jonka voit sijoittaa tai kotiuttaa.

Kotiuttaaksesi valitse vasemman puolen valikosta ’Nosta varoja’. Tässä näkymässä näet nostettavissa olevan saldosi ja voit syöttää kotiutettavan summan. Tämän jälkeen valitse ’Jatka’.

etoro kotiutus

Rahanpesulakien mukaisesti varat on kotiutettava mahdollisuuksien mukaan aina samaa maksumenetelmää käyttäen, millä myös talletukset käyttäjätilillesi on tehty. Tästä syystä et voi itse valita kotiutusmenetelmää, vaan eToro antaa sinulle automaattisesi listauksen kotiutusmenetelmistä.

Mikäli olet tallettanut käyttäjätilillesi varoja käyttäen useampia eri maksumenetelmiä, saatetaan myös tekemäsi kotiutukset jakaa useammalle eri maksutavalle tai esimerkiksi useille maksukorteille. Kotiutuspyynnöt käsitellään noin kahden vuorokauden kuluessa ja pankkitilillesi varat saapuvat muutamassa päivässä.

Kotiutuksista peritään viiden euron käsittelykulu. Edetessäsi eToro Club -palkitsemisohjelmassa Platinum-tasolle kaikki nostot ovat ilmaisia. eToro Clubista löydät lisätietoa alempaa artikkelista.

Kryptovaluuttojen siirtäminen eTorosta

Halutessasi voit siirtää omistamiasi kryptovaluuttoja pois eToron kaupankäyntialustasta. Tämä on tarpeen, mikäli haluat itse hallinnoida omistamiasi kryptovaluuttoja ja tehdä esimerkiksi Bitcoin-maksuja. Artikkelin kirjoittaja on siirtänyt kryptovaluuttoja pois eTorosta muun muassa vaihtaakseen Bitcoinia valuuttoihin, joita ei eToron valikoimista löydy.

Siirtääksesi omistuksiasi pois kaupankäyntialustasta on sinun ensin ladattava mobiililaitteesi sovelluskaupasta eToro Money -sovellus (aikaisemmin eToro Wallet). Tähän sovellukseen kirjaudut eToro-tunnuksillasi, jolloin lompakko on automaattisesti yhdistetty kaupankäyntitiliisi.

Kun eToro Money -sovellus on valmiina käyttöön, siirry takaisin eToro-kaupankäyntialustaan ja valitse kryptovaluuttapositio jonka haluat siirrettävän. Klikkaa positio auki ja paina sinisellä näkyvää ’Siirrä lompakkoon’ -painiketta. Vahvista siirto.

etoro siirtolompakko

Vireillä oleva siirto hyväksytään tavallisesti noin kolmen arkipäivän kuluessa. Tämän jälkeen positio ei enää näy eToro-salkussasi, vaan tulee hallittavaksesi eToro Money -sovellukseen. Täältä voit siirtää kryptovaluutan tavallisen lompakon tavoin mihin tahansa kryptovaluuttaosoitteeseen.

Huomionarvoista on, että eToro-kaupankäyntialustasta siirrettyjä kryptovaluuttoja ei ole mahdollista siirtää enää takaisin pörssiin. Vaihtaaksesi omistukset dollareihin tai euroihin on sinun hyödynnettävä muita kauppapaikkoja kuten Coinbasea.

eToro Social Trading, copyportfoliot ja eToro Club

eToro tarjoaa tavallisen sijoittamisen oheen monia hauskoja erikoisuuksia. Yksi näistä on Social Trading eli suoraan suomennettuna sosiaalinen sijoittaminen. eTorossa jokaisella sijoitustuotteella on oma ’seinänsä’, joka tykkäys- ja kommentointiominaisuuksineen muistuttaa pitkälti Facebookia.

Palvelun käyttäjät voivat käydä keskustelua eri sijoitustuotteista, esittää omia näkemyksiään ja linkata muiden käyttäjien iloksi aihetta koskevia uutisia. Näiltä keskustelupalstoilta on usein helppo löytää infoa mahdollisista äkillisistä kurssimuutoksista tai kerryttää tietoa omaa osto- tai myyntipäätöstä tehdessä.

eTorossa voit myös seurata muita käyttäjiä ja jopa kopioida muiden käyttäjien sijoitusportfolioita. Kopioiminen on sinulle ilmaista, ja oma portfoliosi elää samassa rytmissä kopioitavan sijoittajan tekemien päätösten mukana. eTorossa on huima määrä ammattilaissijoittajia kopioitavina, joten käytännössä voit lykätä kassasi jonkun muun sijoitettavaksi ja seurata itse sivusta!

etoro copytrader

Yksittäisten ihmisten kopioimisen lisäksi eToron ammattilaistiimi on tehnyt lukuisia erilaisia copyportfolioita ja allokoinut portfolioiden sisällön parhaaksi katsomallaan tavalla. Copyportfolioissa sijoitat valmiiseen salkkuun, joka liittyy esimerkiksi tiettyyn toimialaan tai teknologiaan.

Esimerkiksi BitcoinWorldWide-portfolio sisältää noin 25 % edestä Bitcoinia ja muut salkun sijoituskohteet ovat alan toimijoita, kuten louhintayhtiöitä ja maksupalveluita. Pelkän kryptovaluutan sijasta sijoitat siis kokonaisuutena Bitcoiniin, kehittyvään maksuteknologiaan sekä lohkoketjuteknologiaan.

Viimeisenä erikoisuutena mainittakoon vielä palkitsemisohjelma eli eToro Club.

etoroclub

Ohjelmassa nouset korkeammille tasoille allokoitujen kokonaissijoitustesi perusteella. Matalimmilla Silver- ja Gold-tasoilla kovinkaan kummoisia etuja ei ole luvassa, mutta korkeammalle noustessasi kotiutukset muuttuvat veloituksettomiksi, saat lahjoja, henkilökohtaisen asiakasneuvojan, lippuja tapahtumiin ynnä muuta mukavaa.

eToro kulut

eToro kulut ovat kaikkiaan kohtalaiset matalat, joskin kryptovaluuttoihin sijoitettaessa kulut voivat toisinaan olla jopa useamman prosentin.

Talletusten tekeminen eToro-käyttäjätilille on ilmaista menetelmästä riippumatta. Huomioitavaa on, että eToro-palvelussa perusvaluutta on aina dollari, vaikka asettaisitkin salkkusi sijoitukset näkymään euroissa. Näin ollen tarvitset käyttäjätilillesi dollareita ja mikäli teet talletuksen euroissa, perii eToro tästä muuntomaksun. Mikäli mahdollista, kannattaa talletus tehdä valmiiksi dollareissa.

Osakkeisiin sijoittaminen palvelussa on aina ilmaista. ETF-rahastoihin, hyödykkeisiin ja fiat-valuuttoihin sijoittamisesta peritään kuluja tuotekohtaisesti. Yleisesti kulut ovat alle 0,09 % luokkaa.

Kryptovaluuttoihin sijoittaminen eTorossa on maksullista ja perittävä kulu riippuu valitusta kryptovaluutasta. Bitcoin on valuutoista halvin 0,75 % vaihtokulullaan, siinä missä MIOTA-valuuttaan sijoitettaessa kulua peritään peräti 4,5 %. Keskiarvollisesti kryptovaluuttasijoitusten kulut liikkuvat alle kahdessa prosentissa.

Siirtäessäsi omistamiasi kryptovaluuttoja eToro Money -lompakkoon peritään tästä vaihtokulu 0,1 %. Lisäksi peritään siirtokulu, ja pienimmillään kulu esimerkiksi Bitcoinin siirtämisestä lompakkoon on 0,0005 Bitcoinia.

Nostaessasi rahaa palvelusta veloitetaan kaikista kotiutuksista viiden dollarin käsittelymaksu. Platinum- ja sitä korkeammilla tasoilla eToro Club -palkitsemisohjelmassa kaikki kotiutukset ovat ilmaisia.

eToro turvallisuus

eToro on yleisesti tunnettu luotettavana toimijana, jonka lähes viisitoistavuotiseen historiaan ei mahdu tahroja. Palvelua käyttävät maailmanlaajuisesti miljoonat sijoittajat ja suosio on kasvaa koko ajan. eToro Europen toimintaa valvoo ja säännöstelee Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomissio.

Varasi ovat eToron sijoitusalustassa lähtökohtaisesti turvassa, mutta suurempia summia kryptovaluuttoihin sijoittavan kannattaa toki myös harkita erillistä lompakkoa. Perussijoittajalle omistusten säilyttäminen pörssissä on kuitenkin varsin toimiva ja turvallinen ratkaisu.

eToro-tilille kirjaudutaan sähköpostilla ja salasanalla, mutta esimerkiksi mobiilisovelluksessa kirjautumista ei oletusarvoisesti vaadita joka kerta. Suositeltavaa on lisätä käyttäjätilisi turvallisuusasetuksista kaksivaiheinen todennus (2FA), jolloin sinua pyydetään syöttämään koodi ennen sisäänkirjautumista. Tällä voidaan ehkäistä väärinkäytöksiä ja ikäviä ongelmatilanteita.

eToro kokemuksia ja yhteenveto

Palvelu on toiminut markkinoilla jo lähes viidentoista vuoden ajan ja miljoonilla ihmisillä ympäri maailmaa on positiivisia eToro kokemuksia. Tämän artikkelin kirjoittaja käyttää eToroa pääasiallisena sijoitusalustana ollen kokonaisuuteen hyvin tyytyväinen. Onnistuneita kokemuksia on niin osake- kuin kryptovaluuttasijoittamisesta palvelun kautta.

eToron käyttöliittymä on korostetun yksinkertainen. Valtavasta tarjonnastaan huolimatta kaikki on löydettävissä nopeasti. Kaikki ylimääräiset käyrät ja toiminnot on karsittu pois ja jäljelle on jätetty vain olennainen. Suomalaissijoittajan kannalta erinomaista on, että eToroon voi tallettaa rahaa Trustlyn avulla suoraan kotimaisista pankeista.

Tavalliselle kryptovaluuttasijoittajalle eToro on hyvä vaihtoehto. Kasvavasta valikoimasta löytyvät kaikki markkinoiden olennaisimmat kryptovaluutat. Kulut ovat kohtuulliset, mutta selvästi korkeammat kuin esimerkiksi Binancessa. Aktiiviselle treidaajalle eToro ei välttämättä siis ole paras vaihtoehto, mutta pitkäaikaiseen sijoittamiseen se soveltuu erinomaisesti.

Saadaksesi eTorosta mahdollisimman paljon irti, on suositeltavaa ladata palvelun helppokäyttöinen mobiiliapplikaatio. Tuhannet eri sijoituskohteet kulkevat helposti taskussasi, ja sijoitustesi arvon voit tarkistaa näppärästi yhdellä vilkaisulla!

Avaa eToro-tili tästä

67 % sijoittajatileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Kryptovaluuttojen arvo saattaa vaihdella paljon, ja näin ollen ne eivät sovi kaikille sijoittajille. Kaupankäyntiä kryptovaluutoilla ei valvota EU-säädöskehyksen puitteissa.


eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 67 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta.

Kryptovaluuttojen arvo saattaa vaihdella paljon, ja näin ollen ne eivät sovi kaikille sijoittajille. Kaupankäyntiä kryptovaluutoilla ei valvota EU-säädöskehyksen puitteissa.

eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity specific information about eToro.


Vastaavat julkaisut

Paras kryptovaluuttapörssi

Paras kryptovaluuttapörssi

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta. Kun päätös kryptovaluutan hankkimisesta on lyöty lukkoon, on seuraava askel löytää omiin tarpeisiisi paras kryptovaluuttapörssi. Tänä päivänä markkinoilla on huima valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Eri pörssit palvelevat […]

Kryptovaluutta ostaminen – toimi näin

Kryptovaluutta ostaminen – toimi näin

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta. Toisin kuin yleisesti usein ajatellaan, on virtuaalivaluuttojen hankinta on hyvin helppoa. Kryptovaluutta ostaminen käy yhtä kätevästi kuin perinteisten osakkeiden hankkiminen. Tässä oppaassa käymme kattavasti läpi, miten […]