• Market Cap: $222.68 B
  • 24h Voluumi: $48.50 B
  • BTC Hallinta66.41%

Kryptovaluutat - Kurssit - MarketCap - Pörssit

Coinmotion – Osta, myy ja säilytä Bitcoineja sekä Litecoineja turvallisesti ja täysin suomenkielellä!

Coinmotion – Osta, myy ja säilytä Bitcoineja sekä Litecoineja turvallisesti ja täysin suomenkielellä!

Coinmotion on täysin kotimainen kryptovaluutta palvelu jonka kautta asiakkaat voivat ostaa, myydä sekä säilyttää Bitcoineja sekä Litecoineja turvallisesti. Coinmotion on osa kotimaista Prasos Oy:tä jonka omistuksesta löytyvät tunnetut palvelut kuten;
– Bittiraha.fi jossa käyttäjät voivat keskutella ja lukea alaan liittyvistä asioista ja uutisista.
– Denarium.com taas mahdollistaa asiakkaiden ostaa fyysisiä Bitcoineja.
– Bittimaatit – Eli Bitcoin automaatit, joista asiakkaat voivat ostaa ja myydä Bitcoineja käteisellä. Bitcoin automaatteja löytyy suomen suurimmista kaupungeista kuten; Helsingistä, Turusta, Oulusta, Jyväskylästä, Tampereelta, Lappeenrannasta sekä Kuopiosta.

Coinmotionin palvelu soveltuu erinomaisesti sellaisille käyttäjille jotka haluavat helpon sekä erittäin vaivattoman palvelun Bitcoinien sekä Litecoinien ostamiseen täysin suomenkielellä. Asiakkaat saavat kilpailukykyisen hinnoittelun koska he käyttävät vaihtokurssissa reaaliaikaisia yhdistelmiä useasta merkittävästä pörssistä. Toistaiseksi Coinmotion ottaa itselleen 2%:n komission välittämistään Bitcoineista ja Litecoineista, mutta volyymialennuksia tarjotaan jo 500 euron vaihdosta lähtien.

Coinmotion nopeasti ja helposti

Kaupankäynnissä nopeus on tärkeää. Niin rekisteröinnissä, siirroissa kuin ostojen ja myyntien toteutuksessa. Välittömät maksut sekä Bitcoin ja Litecoin-ostot sekä -siirrot. Coinmotion on tehty joka suhteessa mahdollisimman nopeaksi käyttää.

Näin aloitat ostamisen, myymisen sekä säilyttämisen Coinmotionissa:

  1. Rekisteröidy: Anna muutama tieto itsestäsi ja vahvista rekisteröinti sähköpostiisi lähetetyllä linkillä.
  2. Vahvista: Lataa kuva virallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Voit käyttää tunnistautumiseen myös suomalaisia pankkitunnuksia.
  3. Siirrä rahaa tilillesi: Siirrä rahaa Coinmotion-tilillesi voidaksesi ostaa virtuaalivaluuttoja. * Coinmotion-tilille voi tallettaa rahaa kolmella menetelmällä: tavallisella pankkisiirrolla, S-pankin verkkopankkimaksulla ja SOFORT Banking maksutavalla. Tavallisen pankkisiirron voi tehdä kaikista SEPA-alueen maista. S-pankin verkkopankkimaksu mahdollistaa nopean tallettamisen S-pankin tileiltä. SOFORT Banking on välitön maksutapa seitsemästä maasta Euroopassa.
  4. Lisää pankkitilisi (vaihtoehtoinen, mutta kannattaa): Vahvista pankkitilisi voidaksesi nostaa Euro-varoja omalle pankkitilillesi

Coinmotionin tarjoama palvelu on lisäksi erittäin turvallinen. Asiakkaiden varat pidetään turvallisessa multisig-säilössä, kaukana kyberrikollisuuden ulottuvilta. Coinmotionista ostetut kryptovaluutat asiakas voi halutessaan myös siirtää ne Coinmotion-palvelun ulkopuolelle tai jättää ne palveluun säilöön, tai vaihtoehtoisesti siirtää varoja Coinmotionin lompakkoon ulkopuolelta.

Coinmotionin ”Holvi” tarjoaa entistäkin turvallisempaa säilyttämistä

Holvi tarjoaa lisäturvaa kryptovaluutoillesi, mikäli aikomuksenasi on säilyttää kryptovaluuttojasi Coinmotionissa pidemmän ajan. Kun haet varojen siirtoa Holvista, aikalukko aktivoituu. Lukitusjakso määritellään etukäteen ja nostopyynnön aikana siirrot Holvista voidaan peruuttaa. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse ja halutessasi tekstiviestinä, kun yrität siirtää varoja pois Holvista.

Kannattaa kuitenkin muistaa että Holvista ei ole mahdollista vapauttaa varoja ennen aikalukon päättymistä, joten käytä Holvia vain niille varoille, joita et aio käyttää aktiivisesti.
Coinmotion


Vastaavat julkaisut

Kuinka ja mistä ostaa Bitcoineja?

Kuinka ja mistä ostaa Bitcoineja?

Tiedät jo mikä on Bitcoin mutta nyt sinä myös itse haluaisit omistaa/ostaa Bitcoineja, mutta mistä ja kuinka Bitcoineja voidaan ostaa? Suomalaiset voivat ostaa Bitcoineja helposti vaikkapa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla tai ihan suoraan käteisellä Bitcoin automaateista jolloin Bitcoinit saa haltuun samantien. Näiden lisäksi voit hankkia Bitcoineja […]

Binance.je – Osta ja myy Bitcoineja sekä Ethereumia suoraan Euroilla

Binance.je – Osta ja myy Bitcoineja sekä Ethereumia suoraan Euroilla

Binance Jersey on Binance kryptovaluutta pörssin uusi palvelu jonka kautta asiakkaat voivat tehdä Bitcoin ja Ethereum ostoksia suoraan ilman toisia välikäsiä. Binance.je palveluun voit siis tehdä suoraan talletuksia omalta pankkitililtäsi ja luonnollisesti myös kotiuttaa varoja omalle pankkitilillesi. Tämän palvelun johdosta voit siis jättää välistä erillisten […]Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *