Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Coinmotion kokemuksia – arvostelu – käyttöopas

Coinmotion kokemuksia – arvostelu – käyttöopas
Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Coinmotion on Pohjoismaiden johtava kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelu. Kyseessä on luotettava kotimainen yritys. Tämä artikkeli on Coinmotion esittely. Käymme läpi Coinmotion tilin avaamisen, käytön, pankkisiirrot ja tietysti kryptovaluuttojen ostamisen. Saat myös paljon Coinmotion kokemuksia.

Coinmotion arvostelu – yleistä informaatiota

Coinmotion on erittäin hyvämaineinen ja täysin kotimainen kryptovaluuttojen kauppapaikka. Coinmotionin käyttäminen on erittäin helppoa ja turvallista. Coinmotion-palvelua pyörittää suomalainen it-alan yritys Prasos Oy. Prasos Oy on ollut mukana kryptovaluuttabisneksessä jo vuodesta 2012 alkaen.

Yhtiön perustaja Henry Brade on todella tunnettu Bitcoin-vaikuttaja Suomessa ja yhtiön koko henkilöstöltä löytyykin äärimmäisen laaja-alaista kokemusta kryptovaluuttojen parissa työskentelystä. Coinmotion on erittäin hyvä valinta niin aloittelijalle kuin hieman kokeneemmallekin kryptosijoittajalle. Sivusto on suomenkielinen ja tarvittaessa saat myös apua kotimaisella kielellä.

Coinmotionilla on yli 7 vuoden kokemus kryptovaluuttojen turvallisesta ja luotettavasta välittämisestä. Yhtiön valikoimaan kuuluu tänä päivänä viisi eri kryptovaluuttaa, joita ovat Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ja Stellar. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä kannattaa aina tutustua huolellisesti mahdolliseen sijoituskohteeseen ja ymmärtää kryptomarkkinoiden keskeiset lainalaisuudet.

Coinmotionin omistaja Prasos on yksi Euroopan ensimmäisistä maksulaitostoimiluvan saaneista kryptovaluutta-alan toimijoista.

prasos
Kuvassa Prasoksen johtoa sivulta prasos.fi

Luvan saamiseksi Coinmotionin on tullut läpäistä äärimmäisen tiukat turvallisuuskontrollit, jotka takaavat, että kryptovaluuttojen osto palvelusta on todella turvallista. Maksulaitostoimilupa on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä. Coinmotion on myös Finanssivalvonnan rekisteröimä virallinen kryptovaluuttojen välittäjä.

Coinmotion käyttöopas – tilin avaaminen ja rahansiirto

Tilin avaaminen Coinmotioniin on erittäin helppoa. Tilin avaaminen on myös täysin maksutonta ja voit säilyttää ostamiasi kryptovaluuttoja Coinmotion-tililläsi turvallisesti ja maksuttomasti. Klikka alla olevaa painiketta, niin pääset rekisteröitymislomakkeelle.

Rekisteröidy Coinmotionille

Rekisteröityessäsi palveluun sinun tulee valita tilin tyyppi ja täyttää perustiedot. Kannattaa myös muistaa, että tilejä voi olla ainoastaan yksi per henkilö tai yritys. Coinmotioniin rekisteröidyttäessä tulee aina käyttää omaa virallista nimeään, Coinmotion vertaa sitä tunnistautumisessa saatuun nimitietoon.

Tilin tekemiseen kannattaa ehdottomasti valita sellainen sähköposti, joka pysyy käytössäsi pidemmän aikaa. Älä käytä sähköpostinasi työpaikkasi tai koulusi sähköpostiosoitetta, vaan valitse sähköpostiosoitteeksesi aina henkilökohtainen sähköpostiosoite. Puhelinnumero on suositeltavaa vahvistaa myös tekstiviestillä.

Täytettyäsi lomakkeella vaaditut tiedot saat vahvistuspyynnön sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit suorittaa tilin henkilökohtaisen varmennusprosessin. Varmennusprosessia kutustaan nimellä KYC ja se on käytössä kaikissa palveluissa, joissa on mahdollista suorittaa pankkisiirtoja. Sinun on suoritettava tämä prosessi läpi, jotta pankkisiirrot tilillesi ja tililtä ulos tulevat mahdollisiksi.

Kun olet saanut tilisi käyttöön, voit siirtää tilillesi rahaa. Alla on kuva talletussivulta.

coinmotion talletus

Coinmotioniin on mahdollista siirtää rahaa niin pankkikortilla kuin luottokortillakin. Maksu onnistuu Master Cardilla, American Expressillä ja Visalla. Suomalaisille ehdottomasti kätevintä on käyttää kulutonta verkkopankkimaksua Paytrailin avulla.

Maksun välitön tallettaminen Coinmotioniin onnistuu seuraavista pankeista: Aktia, Osuuspankki, Nordea, POP, S-Pankki, Säästöpankki, Danske Bank, Handelsbanken ja Oma SP. Coinmotioniin on mahdollista tallettaa varoja ilman kustannuksia SEPA -alueen pankkisiirroin myös muista eurooppalaisista pankeista.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun rahat ovat siirtyneet Coinmotion-tilillesi.

Kryptovaluuttojen ostaminen Coinmotionissa

Kun olet suorittanut tilisiirron tilillesi, niin sinun on mahdollista ostaa palvelusta kryptovaluuttoja. Pääset käymään kauppaa klikkaamalla päävalikon kaupankäyntilinkkiä. Tämän jälkeen eteesi avautuu seuraavanlainen näkymä:

coinmotion kaupankäynti

Voit syöttää harmaaseen laatikkoon haluamasi määrän valitsemaasi kryptovaluuttaa. Voit valita haluamasi kryptovaluutan valuuttariviltä. Pystyt ostamaan euroilla Coinmotion-palvelusta kaikkia Coinmotionin valikoimissa olevia kryptovaluuttoja (artikkelin kirjoitushetkellä Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ja Stellar). Enimmäismäärä-nappia painamalla sinun on mahdollista ostaa maksimimäärä valitsemaasi kryptovaluuttaa kaikilla tililläsi olevilla euroilla.

Coinmotion olettaa automaattisesti ostohinnaksi kulloisenkin markkinahinnan. Markkinahinnalla ostettaessa ostotapahtuma tapahtuu Coinmotionissa välittömästi. Markkinahinnalla ostaminen on suositeltavaa etenkin aloittelevalle kryptosijoittajalle, sekä pienempiä kauppoja tehtäessä. Kokeneemmat kryptosijoittajat voivat ostaa kryptovaluuttoja Coinmotionista myös rajahintaisilla toimeksiannoilla tai stop-määräyksillä.

Stop-loss-toimeksianto on sijoittajan keino suojautua kryptovaluutan kurssilaskua vastaan, tai vaihtoehtoisesti se tarjoaa keinon päästä mukaan aliarvostetun kohteen noususuhdanteeseen. Rajahintaisella toimeksiannolla puolestaan tarkoitetaan sitä, että sinun on mahdollista asettaa hinta, jolla haluat myydä tai ostaa valitsemaasi kryptovaluuttaa. Coinmotionin helppokäyttöisyyden ja erilaisten toimeksiantomahdollisuuksien ansiosta se tarjoaakin erinomaisen ja monipuolisen alustan erilaiset tarpeet omaaville sijoittajille.

Pystyt valitsemaan haluamasi toimeksiantotyypin valuuttasarakkeen alta.

Kaiken kaikkiaan kryptovaluuttojen ostaminen on tehty Coinmotion-palvelussa erittäin helpoksi ja sujuvaksi. Järjestelmän helppokäyttöisyys ja selkeys takaavat sen, etteivät aloittelevatkaan kryptosijoittajat joudu ostotapahtumaa tehdessään pulaan.

Kryptovaluuttojen myyminen Coinmotionissa

Kryptovaluuttojen myyminen luonnistuu Coinmotion-palvelussa aivan yhtä helposti ja vaivattomasti kuin niiden ostaminenkin. Pääset myymään kryptovaluuttojasi klikkaamalla kaupankäyntisivuston yläreunasta myy-nappia. Tämän jälkeen eteesi avautuu vastaavanlainen lomake kuin kryptovaluuttoja ostettaessakin.

coinmotion myynti

Sinun on mahdollista valita myytävien kryptovaluuttojen määrä, tai voit myös vaihtoehtoisesti valita sen euromääräisen summan, jonka edestä haluat kryptovaluuttojasi myydä. Myyntitapahtuman oletuksena on markkinahinnalla myyminen. Aivan kuten ostotapahtumaa tehdessäsi, niin voit valita markkinahintaisen myyntitapahtuman lisäksi myös rajahintaisen toimeksiannon tai stop-määräyksen.

Aloittelevien sijoittajien kannattaa aina suorittaa myyntitapahtuma markkinahintaisella toimeksiannolla. Markkinahinnalla myydessäsi saat varmasti kryptovaluutoistasi saman hinnan, kuin niiden sen hetkinen arvo markkinoilla myyntihetkellä on. Hieman kokeneemmat kryptosijoittajat voivat hyödyntää kryptovaluuttoja myydessään myös rajahintaisia toimeksiantoja tai stop-määräyksiä.

Kryptovaluuttojen lähettäminen ja vastaanottaminen Coinmotioninissa

Kryptovaluuttojen ostaminen ja siirtäminen on Coinmotionissa erittäin helppoa. Vaikka Coinmotionista voikin ostaa tällä hetkellä viittä kryptovaluuttaa (Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ja Stellar), niin monet kryptosijoittajat ovat hyvin kiinnostuneita myös muiden kryptovaluuttojen hankinnasta. Tulevina vuosina Coinmotionin valikoima tulee varmasti kasvamaan, mutta tällä useat kansainväliset kryptovaluuttojen markkinapaikat tarjoavat huomattavasti Coinmotionia laajemman valikoiman kryptovaluuttoja.

Mikäli haluat siirtää esimerkiksi Coinmotionista ostamasi Bitcoinit Binanceen tai Coinbaseen suurempien valikoimien perässä, niin se onnistuu myös erittäin helposti. Kryptovaluuttojen siirtäminen Coinmotionista tulee myös ajankohtaiseksi, mikäli haluat siirtää ostamasi kryptovaluutat omaan kryptolompakkoosi.

Mikäli haluat säilyttää Bitcoinit itselläsi, niin sinun kannattaa hankkia turvallinen kryptovaluuttalompakko. Hyviä ja luotettavia lompakkoja ovat esimerkiksi Ledger Nano X ja Trezor.

Seuraavaksi kerrotaan, miten kryptovaluutat on mahdollista siirtää Coinmotionista valitsemaasi kohteeseen. Ensiksi sinun tulee valita Coinmotionin päävalikon ylhäältä siirrot ja valitse siirtotyypiksi kryptovaluutat. Tämän jälkeen toimi annettujen ohjeiden mukaan.

coinmotion lähetys

Mikäli haluat lähettää valitsemasi kryptovaluutat esimerkiksi kryptovaluuttapörssiin tai omaan kryptolompakkoosi, niin tarvitset vastaanottajan kryptovaluuttaosoitteen. Kun olet päättänyt mihin osoitteeseen haluat kryptovaluuttasi lähettää, niin kopioi kryptovaluuttaosoite sille varattuun kenttään.

Kryptovaluuttaosoite kannattaa aina nimenomaan kopioida copy-paste -toiminnolla, sillä kryptovaluuttaosoitteet koostuvat erittäin pitkistä useiden kirjaimien ja numeroiden yhdistelmistä, joiden kirjoittaminen saattaa altistaa useille mahdollisille kirjoitusvirheille. Mikäli lähetät kryptovaluuttasi väärään osoitteeseen, niin et tule enää ikinä saamaan niitä takaisin.

Toinen huomionarvoinen seikka kryptovaluuttaosoitetta kirjoitettaessa on se, että muistat lähettää valitsemasi kryptovaluutan sille tarkoitettuun osoitteeseen. Bitcoinit lähetetään Bitcoin-osoitteeseen, Ethereumit Ethereum-osoitteeseen ja niin edelleen.

Mikäli haluat lähettää kryptovaluuttoja toiselle Coinmotion-käyttäjälle, niin se onnistuu myös käyttämällä vastaanottajan Coinmotionissa käyttämää sähköpostiosoitetta. Toiselle Coinmotion-käyttäjälle sähköpostiosoitetta hyödyntäen lähetetty siirto on aina perillä reaaliajassa.

Osoitteen kirjoitettuasi sinun pitää enää valita lähettämäsi kryptovaluuttojen määrä ja painaa lähetä siirto -painiketta. Tämän jälkeen sinun on vielä hoidettava sivuston vaatimat varmennukset, ja lähettämäsi kryptovaluutat ovat verkon kuormasta riippuen perillä tyypillisesti alle tunnissa.

Uusien asiakkaiden kohdalla suuremmat transaktiot hyväksytään turvallisuussyistä manuaalisesti, mikä saattaa aiheuttaa hieman viivettä ensimmäisen kryptovaluuttasiirron yhteydessä. Uuden asiakkaan status poistuu myöhemmässä vaiheessa, jolloin siirrotkin sujuvat nopeammin.

Sivun alalaidassa on lista kaikista tekemistäsi kryptovaluuttasiirroista. Voit tarkastella siirron tilaa lompakon osoitteen tai transaktio-id:n perusteella. Coinmotionin helppokäyttöisyyden ansiosta kryptovaluuttojen myyminen ja lähettäminen on vähintään yhtä helppoa kuin verkkopankissa asiointi.

Kokeile palvelua jo tänään kymmenien tuhansien suomalaisten tavoin!

Tutustu Coinmotioniin tästä

Coinmotion-palvelussa myös kryptovaluuttojen vastaanottaminen on äärimmäisen helppoa. Kryptovaluuttojen vastaanottaminen tapahtuu valitsemalla samaisen sivuston ylälaidasta vastaanota, ja eurojen sijasta kryptovaluutat.

Coinmotion kokemuksia , yleisohjeita ja Holvi

Kryptovaluuttojen maailmassa on aina äärimmäisen tärkeää huolehtia turvallisuudesta. Meillä on toistaiseksi vain hyviä ja luotettavuutta korostavia Coinmotion kokemuksia – yhtiö on myös itse erittäin kokenut ja ammattitaitoinen. Coinmotion on osoittanut olevansa erittäin turvallinen kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelu. Jokainen voi myös parantaa omalta osaltaan tilinsä turvallisuutta ottamalla käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA). Sen avulla kukaan ulkopuolinen ei pääse kirjautumaan tilillesi.

Kaksivaiheisen tunnistautumisen saat päälle valitsemalla päävalikon ylänurkasta omat tiedot ja tämän jälkeen klikkaamalla tilin asetuksia. Tilin asetuksista saat napsautettua kaksivaiheisen tunnistautumisen päälle.

Muista, että kaksivaiheinen tunnistautuminen edellyttää aina Google Authenticator -sovellusta. Mikäli lataat sovelluksen ensimmäistä kertaa, niin muista tallentaa näytöllä annettu back-up koodi ennen sovelluksen käyttöönottoa. Tarvitset back-up koodiasi, mikäli puhelimesi katoaa tai hajoaa.

Vaikka Coinmotion on palveluna erittäin turvallinen, niin se tarjoaa asiakkailleen myös lisäturvaa erillisen Holvi-palvelun avulla.

coinmotion holvi

 

Holviin talletettuja kryptovaluuttoja ei pysty nostamaan ennen valitun aikalukon umpeutumista. Tämän lisäksi nostopyyntö täytyy myös aina vahvistaa erikseen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Holvin aikalukkoa on mahdotonta ohittaa, joten holvia kannattaa käyttää ainoastaan niiden varojen säilyttämiseen, joita et aktiivisesti halua käyttää, vaan varastoida pitkäaikaisesti. Holvista nostetut valuutat ovat Coinmotionissa varattu-tilassa siihen asti kunnes aikalukolle määritetty aika on mennyt umpeen.

Holvin käyttäminen maksaa euron kuukaudessa. Coinmotion vähentää ensimmäisen kuukauden maksun Holviin siirrettävästä pääomasta. Holvin käyttäminen on täysin vapaaehtoista, eikä sitä kannata käyttää ellet ole täysin varma, ettet tule tarvitsemaan kryptovaluuttojasi hetkeen. Holvi-palvelusta huolimatta kryptovaluuttojen säilyttäminen perinteiseen tapaan omalla Coinmotion-tilillä on myös äärimmäisen turvallista. Mikäli haluat säilyttää ostamiasi kryptovaluuttoja itselläsi, niin sinun kannattaa hankkia turvallinen kryptovaluuttalompakko.

Coinmotion kuukausisäästö

Coinmotion tarjoaa Holvi-palvelun lisäksi asiakkailleen myös muitakin lisäpalveluita. Asiakkaat voivat halutessaan ryhtyä kuukausisäästäjiksi, tai suurempien sijoitusten ollessa kyseessä hyödyntää Coinmotionin yksityispankkipalveluita.

coinmotion kuukausisäästö

Kuukausisäästämisellä sinun on mahdollista halutessasi valita toistuvasti kuukausittain palveluun talletettava rahasumma ja tämän rahasumman jakautuminen eri kryptovaluuttoihin. Palvelu toteuttaa kaupan valitsemanasi päivänä, mikäli tililläsi on riittävästi euroja kaupan suorittamiseen.

Coinmotionin kuukausisäästöpalvelua hyödyntämällä kryptosijoittaja voi helposti ja vaivattomasti hajauttaa sijoituksiaan, sekä nopeuttaa kryptovaluuttojen ostamista. Coinmotionin yksityispankkipalvelut ovat puolestaan lähtökohtaisesti suunnattu henkilöille, jotka haluavat henkilökohtaisempaa palvelua kryptovaluuttojen ostoon, myyntiin ja säilytykseen. Palvelun vähimmäissijoitus on 10 000 euroa tai vastaava summa kryptovaluutoissa.

Coinmotion arvostelu – yhteenveto

Yleisesti ottaen voidaan todeta, että Coinmotion on paljon kehuja saanut täysin kotimainen kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelu. Coinmotionin käyttäminen on äärimmäisen helppoa ja sen turvallisuuteen on panostettu paljon. Tarvittaessa Coinmotionista on mahdollista saada myös suomenkielistä asiakaspalvelua mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Coinmotion tarjoaa erinomaisen alustan kryptovaluuttojen hankkimiseen ja säilyttämiseen niin aloitteleville kryptosijoittajille kuin hieman kokeneemmillekin konkareille. Suosittelemme tätä palvelua vahvasti! Seuraa myös Twitterissä tiliä @coinmotion ja Facebookissa sivua facebook.com/coinmotion.

Avaa tästä Coinmotion-tili!


Vastaavat julkaisut

Bitcoin ostaminen

Bitcoin ostaminen

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta. Haluatko ostaa bitcoineja? Se on nykyisin helppoa! Markkinoilta löytyy myös kotimaisia välittäjiä, joiden sivustoilla voit asioida suomeksi. Bitcoiniin sijoittaminen kiinnostaakin yhä laajempaa joukkoa ihmisiä. Tässä artikkelissa käymme […]

Neljä ilmaista ja luotettavaa kryptovaluuttalompakkoa

Neljä ilmaista ja luotettavaa kryptovaluuttalompakkoa

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta. Kolikoiden turvallinen säilytys on olennainen osa kryptovaluuttoihin sijoittamista. Netistä löytyy lukemattomia eri vaihtoehtoja ml. huijareiden tuotoksia, joihin aloittelijan ei pidä sortua. Tässä artikkelissa käymme läpi neljä […]Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *