• Market Cap: $222.68 B
  • 24h Voluumi: $48.50 B
  • BTC Hallinta66.41%

Kryptovaluutat - Kurssit - MarketCap - Pörssit

Bitpanda – Osta ja Myy suosituimpia kryptovaluuttoja

Bitpanda – Osta ja Myy suosituimpia kryptovaluuttoja

Bitpanda on Itävaltalainen kauppapaikka jonka kautta Eurooppalaiset asiakkaat, mukaan lukien myös suomalaiset asiakkaat voivat ostaa sekä myydä suosituimpia kryptovaluuttoja helposti sekä turvallisesti. Vuonna 2014 toimintansa aloittanut Bitpanda on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista kryptovaluuttojen kauppapaikoista jonka tarjoamat palvelut sekä ominaisuudet palvelevat niin uusia kryptovaluutoista kiinnostuneita asiakkaita kuin myös pidempään alalla olleita treidaajia sekä sijoittajia.

Bitpandan avulla kaikki kryptovaluutoista kiinnostuneet henkilöt voivat aloittaa kryptovaluuttojen sijoittamisen, ostamisen sekä myymisen erittäin helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Päästäksesi kuitenkin alkuun Bitpandan kautta, tulee asiakkaiden kuitenkin ensin suorittaa KYC, (Know Your Customer) eli suorittaa henkilöllisyyden varmentaminen. Tämän jälkeen kun tili on täysin varmistettu, pääsee asiakas ostamaan Bitcoineja tai muita suosituimpia kryptovaluuttoja heidän kauttaan.

Palvelun helppouden tekee uusille asiakkaille sen, että asiakkaalla ei tarvitse olla ennestään esimerkiksi Bitcoin tai Ethereum lompakkoa johon ostamat kryptovaluutat siirretään. Bitpanda luo jokaiselle asiakkaalle oman turvallisen kryptovaluutta lompakon johon asiakas voi halutessaan myös vastaanottaa kryptovaluuttaa tai lähettää lompakosta ulos kryptovaluuttoja.

Osta kryptovaluuttoja Bitpandan kautta seuraavasti

  1. Luo tili Bitpandalle
  2. Suorita henkilöllisyyden varmentaminen (KYC)
  3. Talleta rahaa Bitpandan Euro lompakkoon käyttäen monia vaihtoehtoja kuten; SEPA Pankkisiirto, Visa ja Mastercard luottokortit, Zimpler, Neteller ja Skrill verkkolompakot.
  4. Valitse ”Wallets” kohdasta haluamasi kryptovaluutta ja klikkaa sen jälkeen ”Buy”.
  5. Tämän jälkeen voit ostaa valitsemaasi kryptovaluuttaa käyttäen Eurolompakkoa jolle aikaisemmin olit tallettanut varoja.
  6. Valmis. Nyt olet onnistuneesti ostanut haluamaasi kryptovaluuttaa ja ne on säilötty turvallisesti.

Mitä kryptovaluuttoja Bitpandan kautta voidaan ostaa?

Tällä hetkellä ostettavana on seuraavat kryptovaluutat; 0x, Augur, Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, Cardano, Chainlink, Dash, EOS, Ethereum, IOTA, Komodo, Litecoin, NEM, NEO, OmiseGo, Pantos, Ripple, Stellar, Tether, USD Coin, Waves sekä ZCash.
bitpanda