Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Bitpanda arvostelu

Bitpanda arvostelu

Tämä artikkeli on Bitpanda arvostelu. Kyseessä on Itävaltalainen kauppapaikka jonka kautta Eurooppalaiset asiakkaat, mukaan lukien myös suomalaiset asiakkaat voivat ostaa sekä myydä suosituimpia kryptovaluuttoja helposti sekä turvallisesti. Vuonna 2014 toimintansa aloittanut Bitpanda on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista kryptovaluuttojen kauppapaikoista jonka tarjoamat palvelut sekä ominaisuudet palvelevat niin uusia kryptovaluutoista kiinnostuneita asiakkaita kuin myös pidempään alalla olleita treidaajia sekä sijoittajia.

Bitpanda arvostelu

Bitpandan avulla kaikki kryptovaluutoista kiinnostuneet henkilöt voivat aloittaa kryptovaluuttojen sijoittamisen, ostamisen sekä myymisen erittäin helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Päästäksesi kuitenkin alkuun Bitpandan kautta, tulee asiakkaiden kuitenkin ensin suorittaa KYC, (Know Your Customer) eli suorittaa henkilöllisyyden varmentaminen. Tämän jälkeen kun tili on täysin varmistettu, pääsee asiakas ostamaan Bitcoineja tai muita suosituimpia kryptovaluuttoja heidän kauttaan.

Palvelun helppouden tekee uusille asiakkaille sen, että asiakkaalla ei tarvitse olla ennestään esimerkiksi Bitcoin tai Ethereum lompakkoa johon ostamat kryptovaluutat siirretään. Bitpanda luo jokaiselle asiakkaalle oman turvallisen kryptovaluutta lompakon johon asiakas voi halutessaan myös vastaanottaa kryptovaluuttaa tai lähettää lompakosta ulos kryptovaluuttoja.

Osta kryptovaluuttoja Bitpandan kautta seuraavasti

  1. Luo tili Bitpandalle
  2. Suorita henkilöllisyyden varmentaminen (KYC)
  3. Talleta rahaa Bitpandan Euro lompakkoon käyttäen monia vaihtoehtoja kuten; SEPA Pankkisiirto, Visa ja Mastercard luottokortit, Zimpler, Neteller ja Skrill verkkolompakot.
  4. Valitse “Wallets” kohdasta haluamasi kryptovaluutta ja klikkaa sen jälkeen “Buy”.
  5. Tämän jälkeen voit ostaa valitsemaasi kryptovaluuttaa käyttäen Eurolompakkoa jolle aikaisemmin olit tallettanut varoja.
  6. Valmis. Nyt olet onnistuneesti ostanut haluamaasi kryptovaluuttaa ja ne on säilötty turvallisesti.

Mitä kryptovaluuttoja Bitpandan kautta voidaan ostaa?

Tällä hetkellä ostettavana on seuraavat kryptovaluutat; 0x, Augur, Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, Cardano, Chainlink, Dash, EOS, Ethereum, IOTA, Komodo, Litecoin, NEM, NEO, OmiseGo, Pantos, Ripple, Stellar, Tether, USD Coin, Waves sekä ZCash.
bitpanda


Vastaavat julkaisut

Paras kryptovaluutta 2021

Paras kryptovaluutta 2021

Mihin kryptovaluuttaan kannattaa sijoittaa vuonna 2021? Mikä on paras kryptovaluutta kaikista eri vaihtoehdoista? Näihin kysymyksiin vastauksia miettivät tällä hetkellä lukemattomat kryptovaluuttasijoittamisesta kiinnostuneet ympäri maailman. Yksiselitteistä vastausta ei ole, mutta tässä artikkelissa vertailemme markkinoiden suosituimpia ja mielenkiintoisimpia vaihtoehtoja eri kategorioista. Useimmat kryptovaluutat eivät ole verrattavissa toisiinsa […]

Paras kryptovaluuttapörssi

Paras kryptovaluuttapörssi

Kun päätös kryptovaluutan hankkimisesta on lyöty lukkoon, on seuraava askel löytää omiin tarpeisiisi paras kryptovaluuttapörssi. Tänä päivänä markkinoilla on huima valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Eri pörssit palvelevat erilaisia käyttötarkoituksia. Mikäli tarkoituksena on ainoastaan ostaa Bitcoinia pitkäaikaissijoitukseksi, ei välttämättä kannata ensimmäisenä suunnistaa Binancen kaltaisille markkinoiden monipuolisimmille alustoille. […]