Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Bitpanda arvostelu

Bitpanda arvostelu
Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Tämä artikkeli on Bitpanda arvostelu. Kyseessä on Itävaltalainen kauppapaikka jonka kautta Eurooppalaiset asiakkaat, mukaan lukien myös suomalaiset asiakkaat voivat ostaa sekä myydä suosituimpia kryptovaluuttoja helposti sekä turvallisesti. Vuonna 2014 toimintansa aloittanut Bitpanda on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista kryptovaluuttojen kauppapaikoista jonka tarjoamat palvelut sekä ominaisuudet palvelevat niin uusia kryptovaluutoista kiinnostuneita asiakkaita kuin myös pidempään alalla olleita treidaajia sekä sijoittajia.

Bitpanda arvostelu

Bitpandan avulla kaikki kryptovaluutoista kiinnostuneet henkilöt voivat aloittaa kryptovaluuttojen sijoittamisen, ostamisen sekä myymisen erittäin helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Päästäksesi kuitenkin alkuun Bitpandan kautta, tulee asiakkaiden kuitenkin ensin suorittaa KYC, (Know Your Customer) eli suorittaa henkilöllisyyden varmentaminen. Tämän jälkeen kun tili on täysin varmistettu, pääsee asiakas ostamaan Bitcoineja tai muita suosituimpia kryptovaluuttoja heidän kauttaan.

Palvelun helppouden tekee uusille asiakkaille sen, että asiakkaalla ei tarvitse olla ennestään esimerkiksi Bitcoin tai Ethereum lompakkoa johon ostamat kryptovaluutat siirretään. Bitpanda luo jokaiselle asiakkaalle oman turvallisen kryptovaluutta lompakon johon asiakas voi halutessaan myös vastaanottaa kryptovaluuttaa tai lähettää lompakosta ulos kryptovaluuttoja.

Osta kryptovaluuttoja Bitpandan kautta seuraavasti

  1. Luo tili Bitpandalle
  2. Suorita henkilöllisyyden varmentaminen (KYC)
  3. Talleta rahaa Bitpandan Euro lompakkoon käyttäen monia vaihtoehtoja kuten; SEPA Pankkisiirto, Visa ja Mastercard luottokortit, Zimpler, Neteller ja Skrill verkkolompakot.
  4. Valitse “Wallets” kohdasta haluamasi kryptovaluutta ja klikkaa sen jälkeen “Buy”.
  5. Tämän jälkeen voit ostaa valitsemaasi kryptovaluuttaa käyttäen Eurolompakkoa jolle aikaisemmin olit tallettanut varoja.
  6. Valmis. Nyt olet onnistuneesti ostanut haluamaasi kryptovaluuttaa ja ne on säilötty turvallisesti.

Mitä kryptovaluuttoja Bitpandan kautta voidaan ostaa?

Tällä hetkellä ostettavana on seuraavat kryptovaluutat; 0x, Augur, Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, Cardano, Chainlink, Dash, EOS, Ethereum, IOTA, Komodo, Litecoin, NEM, NEO, OmiseGo, Pantos, Ripple, Stellar, Tether, USD Coin, Waves sekä ZCash.
bitpanda


Vastaavat julkaisut

Ethereumin Shapella (Shanghai) -päivitys onnistui

Ethereumin Shapella (Shanghai) -päivitys onnistui

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta. Ethereum on hajautettu avoimen lähdekoodin lohkoketjuteknologia, joka on suunniteltu älysopimuksien ja hajautettujen sovellusten käyttöön. Ethereum siirtyi pois vanhasta proof of work -konsensusmekanismista ja siirtyi käyttämään uutta […]

Vuoden 2021 parhaat sijoituskohteet

Vuoden 2021 parhaat sijoituskohteet

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta. Vuosi 2020 päättyi kryptovaluuttamarkkinoilla hurjaan kurssiralliin. Bitcoin toimi markkinan veturina, mutta taustalla myös osa altcoineista raketoi satoja prosentteja. Vuosi 2021 pitäisi olla historiadatan perusteella myös erittäin […]