Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Binance kokemuksia, arvostelu, turvallisuus

Binance kokemuksia, arvostelu, turvallisuus
Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Oletko aloitteleva kryptosijoittaja ja kaipaat Binance kokemuksia? Siinä tapauksessa artikkeli on kuin tehty sinua varten. Tämä on Binance arvostelu. Käymme läpi maailman johtavan kryptovaluuttapörssin taustat, toiminnot, turvallisuuden, valikoiman ja paljon muuta! Löydät jutusta monta hyvää syytä alkaa Binancen asiakkaaksi jo tänään.

Binance arvostelu – yhtiön taustat ja yleiskuvaus

Binancen toiminta alkoi vuoden 2017 kesällä järjestetyn ICO:n myötä. Yhtiö keräsi itselleen 15 miljoonaa dollaria pääomaa, joka oli tuohon aikaan vielä varsin pieni summa rahaa. Binance on kuitenkin kasvanut räjähdysmäistä vauhtia ja tänä päivänä kyseessä on miljardien dollarien yritys. Yhtiön perustaja on pitkän linjan kryptoammattilainen Changpeng Zhao, joka on nykyisin yksi skenen tunnetuimmista henkilöistä.

Zhaon mukaan Binancea hiottiin vuosia ennen kuin se julkaistiin vuoden 2017 kryptovaluuttahuuman kuumimmilla hetkillä. Tuolloin kiinnostus kryptovaluuttoja kohtaan oli räjähtänyt eksponentiaalisesti ympäri maailmaa, ja useimmat kryptovaluuttapörssit jumittuivat, eivätkä pystyneet ottamaan uusia asiakkaita. Binance sai pidettyä sivustonsa rullaamassa vuorokauden ympäri ilman suurempia ongelmia, ja kryptosijoittajat ympäri maailmaa alkoivat löytää sen pariin.

Nykyisin Binancella on pari kymmentä miljoonaa tyytyväistä asiakasta noin 180 eri maasta. Alla on kuva Binance.com -sivusta maaliskuussa 2020.

binance etusivu

Vuonna 2018 Binance perusti toimipisteen Maltalle tarkoituksenaan kehittää yhteyksiään perinteisiin fiat-valuuttoihin. Tulevaisuudessa pankkitalletukset tulevatkin suurella todennäköisyydellä mahdollisiksi myös Binancessa. Tätä odotellessa talletukset hoidetaan pääasiassa bitcoineilla tai muilla vaihtoehtoisilla kryptovaluutoilla.

Binance perusti tammikuussa 2019 myös Binance Jersey nimisen kryptovaluuttapörssin. Tutusta nimestään huolimatta Binance Jersey on Binancesta täysin erillinen pörssi. Binance Jersey käyttää Binancen hyväksi havaitsemaa teknologiaa, mutta Binancesta poiketen se tarjoaa mahdollisuuden myös pankkitalletuksille ja -kotiutuksille.

Tällä hetkellä Binance Jersey tarjoaa kuitenkin huomattavasti Binancea suppeamman valikoiman. Binance Jerseyn valikoima koostuu tällä hetkellä Bitcoinista, Bitcoin Cashista, Ethereumista, Litecoinista ja Binance coinista. Todennäköisesti Binance Jersey saa tarjontaansa myös lisää kryptovaluuttoja tulevaisuudessa.

Binance opas – tilin avaaminen, talletus, kotiutus

Tilin avaaminen Binanceen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Tilin avaaminen on myös täysin maksutonta, ja voit säilyttää omistamiasi kryptovaluuttoja maksuttomasti Binancen palvelussa. Tilin luodaksesi tarvitset ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen. Klikkaa alla olevaa painiketta, niin pääset rekisteröitymään Binanceen. Toistaiseksi meille on kertynyt vain positiivisia Binance kokemuksia ja samaa ovat kertoneet monet muutkin treidaajat.

Rekisteröidy Binancelle

Binance ei tarjoa asiakkailleen vielä mahdollisuutta pankkisiirtoon. Tämän vuoksi sinun on siirrettävä Binanceen jotain sen tukemaa kryptovaluuttaa, ennen kuin pääset nauttimaan Binancen laajasta tarjonnasta ja lukuisista ominaisuuksista. Voit ostaa esimerkiksi Bitcoineja jostain muusta kryptovaluuttapörssistä, joka mahdollistaa talletukset pankkisiirrolla. Tällaisia kryptovaluuttapörssejä ovat esimerkiksi Coinmotion ja Coinbase.

Kun olet ostanut bitcoinit valitsemastasi pörssistä, niin voit siirtää bitcoinit Binancen tilillesi ja hankkia haluamaasi kryptovaluuttaa Binancen laajasta valikoimasta. Kaiken kaikkiaan talletusprosessi on erittäin helppo ja nopea. Binancesta on mahdollista ostaa joitain kryptovaluuttoja myös luottokortilla, mutta korkeiden minimikulujen ja hyvin rajoitetun valikoiman vuoksi tätä vaihtoehtoa ei voi suositella käytettäväksi.

binance talletus
Kuvassa Binancen Balance-sivu. Klikkaa haluamasi kryptovaluutan perästä Deposit tai Withdrawal tai valitse samat optiot päävalikosta.

Jos haluat todella nopeast siirrot, suosittelemme käytettäväksi XRP:tä. Saat ostettua XRP-tokeneita sekä Coinmotionista että Coinbasesta. Siirto Binanceen kestää alle minuutin. Ero bitcoineihin verrattuna on siinä, että joudut myymään XRP:t Binancen päässä bitcoineiksi, koska XRP:llä ei voi suoraan ostaa muita kryptovaluuttoja. Tämä aiheuttaa verotettavan tapahtuman. Jos sinulla ei siis ole kiire, voit siirtää Binanceen bitcoineja, joilla voit sitten suoraan hankkia uutta kryptovaluuttaa.

Kotiutus onnistuu Binancesta yhtä helposti ja nopeasti kuin talletuskin. Valitse kryptovaluutta, jonka haluat kotiuttaa ja syötä kryptovaluuttaosoite kotiutusta varten. Ennen varojen lähetystä Binance pyytää sinulta vielä 2FA-koodin ja lähettää sinulle erillisen sähköpostivahvistuksen. Binancen käsittelyajat ovat tyypillisesti erittäin nopeita ja transaktiosi siirtyy hyvin nopeasti haluamaasi soitteeseen. Transaktion kesto riippuu siirtämästäsi kryptovaluutasta ja sen nopeudesta.

Binance kokemuksia

Binance on monien kryptosijoittajien mielestä markkinoiden ylivoimaisesti paras pörssi. Binance tarjoaa asiakkailleen ehdottomasti yhden markkinoiden laajimmista kryptovaluuttavalikoimista. Harvasta pörssistä löytyy suhteessa niin paljon positiivista sanottavaa, kuin haulla Binance kokemuksia. Yksikään pörssin asiakas ei ole vielä menettänyt rahojaan.

Binancea on myös erittäin helppo käyttää ja sekä talletukset että nostot onnistuvat palvelusta vaivattomasti. Binance on välttynyt suurimmilta teknisiltä ongelmilta, ja on myös todistanut olevansa erittäin turvallinen palvelu. Mikäli käyttäjälle herää jotain kysyttävää, niin Binancen tekninen tuki vastaa myös mieltä askarruttaviin asioihin todella nopeasti.

Markkinoiden suurimmat käyttäjämäärät vetävät perässään myös hakkereiden mielenkiintoa, mutta tästä huolimatta Binancen käyttäjien varat ovat olleet hakkereiden ulottumattomissa. Binancen perustajan Zhaon sanoin: ”Funds are safu”. 

Tutustu Binanceen tästä!

Binance tarjoaa myös margin trading -option. Tällä tarkoitetaan sitä, että Binancessa on mahdollista käydä kauppaa myös vipua hyödyntämällä. Lukuisat kokeneet treidaajat ovat kiitelleet Binancen margin tradingia erittäin toimivaksi kokonaisuudeksi. Kaikkien on hyvä kuitenkin muistaa, että vivun käyttöä ei suositella missään olosuhteissa aloittelijoille. Alla on Binancen oma opas aiheesta.

Binancen viestintä on myös saanut erittäin paljon kiitosta sen asiakkaiden keskuudessa. Sivusto on erittäin varmatoiminen ja mikäli teknisiä ongelmia ilmaantuu, niin niistä tiedotetaan ripeästi ja korjaukset suoritetaan nopeasti. Binance tiedottaa myös erittäin aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Binancen Twitter-tiliä pääset seuraamaan tästä. Seuraa myös virallista Reddit-sivua /r/BinanceExchange/.

Binancen perustaja Changpeng Zhao on myös tunnettu siitä, että hän informoi Twitter-seuraajiaan ahkerasti Binancen tuoreimmista käänteistä. Zhao tiedottaa myös mahdollisista teknisistä ongelmista ripeästi, eikä Binancen asiakkaiden tarvitse elää pitkiä aikoja epätietoisuudessa. Ota siis Twitterissä nimimerkki @cz_binance seurantaan, mikäli haluat seurata Zhaon twiittejä.

Binance Launchpad

Binancen kehittämä IEO-alusta on nimeltään Launchpad. IEO on lyhenne englanninkielisistä sanoista Initial Exchange Offering. Se tarkoittaa kryptovaluuttojen julkista liikkeellelaskua kryptovaluuttapörssin kautta. Tunnetuin Binancen Launchpadilla suoritettu IEO oli BitTorrentin IEO vuonna 2019.

Binancen Launchpad ja siinä suoritettavat IEO:t ovat saavuttaneet suuren suosion sijoittajien keskuudessa. Osallistujien suuren määrän vuoksi Binance on muuttanut Launchpadin toimimaan lottoarvonnan tyylisesti. Kaikkien yli 100 Binance Coinia (BNB) omistavien on mahdollista osallistua arvontaan, jonka palkintona saa oikeuden osallistua Launchpadilla suoritettavan IEO:n tokeneiden hankintaan.

binance launchpad
Kuvassa Binance Launchpad

Mitä enemmän BNB-tokeneita omistaa, sitä enemmän lottokuponkeja saa arvontaan. 100 BNB-tokenia on tänä päivänä suhteellisen kallis hankinta, eikä pienempiä summia sijoittavilla kryptosijoittajilla ole mitään mahdollisuuksia saada sellaista määrää BNB-tokenia omaan portfolioonsa. Binancen IEO-arvontojen onkin moitittu syrjivän pienempiä sijoittajia.

Kaiken kaikkiaan Binancen Launchpad on toteutettu teknisesti erittäin hyvin. Sitä on helppo ja selkeä käyttää, eikä siinä esiinny sen suurempia teknisiä ongelmia. Launchpadilla järjestetyt IEO:t on pystytty viemään hyvin maaliin, ja ne ovat saaneet paljon kiitosta niin sijoittajilta kuin kryptovaluuttoja sen kautta liikkeelle laskevilta projekteilta.

Binance arvostelu – enemmän kuin kryptovaluuttapörssi

Binance on nykyisin paljon enemmän kuin pelkkä kryptovaluuttapörssi. Se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia palveluja ja erittäin paljon informaatioita, jota hyödyntämällä on mahdollista perehtyä entistäkin syvemmälle kryptovaluuttojen maailmaan.

Binancen palvelusta löytyy yllä mainitun Launchpadin lisäksi myös seuraavat palvelut: Binance Academy, Binance Labs, Binance Charity ja Binance Research. Binancen palvelussa on myös mahdollista lainata omia kryptovaluuttojaan (lending), steikata määrättyjä kryptovaluuttoja (staking) ja saada lainaa kryptovaluutoissa (Crypto Loans). Binance tarjoaa myös erittäin hyvän mobiililompakon (Trust Wallet), joka tarjoaa useita mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Binance Academy on kaikille avoin alusta, jonka tavoitteena on tarjota ihmisille tietoa lohkoketjuteknologiasta ja kryptovaluutoista. Kuka tahansa voi mennä katsomaan Binance Academyn oppaita ja videoita, eikä tätä varten tarvitse olla Binancen asiakas. Binance Academyn aiheet soveltuvat niin aloitteleville kryptosijoittajille kuin myös harrastuksessaan hieman pidemmälle ehtineille. Tietopaketit ovat erittäin laadukkaita ja ne käsittelevät kulloistakin aihetta monipuolisesti ja helppolukuisesti.

binance academy
Binance Academyn etusivu

Binance Labs on Binancen perustama sijoitusyhtiö. Binance Labs on perustettu kehittämään ja vahvistamaan lohkoketjualalla sekä kryptovaluuttaprojektien parissa toimivia yrityksiä ja yhteisöjä. Binance Labs pyrkii sijoittamaan projekteihin, jotka pyrkivät laajentamaan lohkoketjuteknologian käyttötarkoituksia, ulosmittaamaan lohkoketjuteknologian täyden potentiaalin sekä kasvattamaan kryptovaluuttojen maailmanlaajuista adoptiota.

Binance Charity on Binancen perustama hyväntekeväisyysjärjestö. Binance Charityn kautta kenen tahansa on mahdollista lahjoittaa haluamansa summa Bitcoinia kulloinkin kerättävään kohteeseen. Keräyskohteet vaihtelevat tasaisin väliajoin. Tähän päivään mennessä Binance Charityn kautta on lahjoitettu jo lähes 900 Bitcoinia kipeästi apua tarvitseviin kohteisiin.

Binance antaa asiakkailleen mahdollisuuden lainata (lending) omia kryptovaluuttojaan. Lainaa vastaan saa puolestaan korkotuottoa omistuksilleen. Binancen tarjoama lainausominaisuus mahdollistaa sen, että kryptovaluuttojaan Binancen sivustolla holdaavat henkilöt voivat ansaita omistuksilleen arvonnousun lisäksi myös korkoa. Korkotuotot toimitetaan lainaajan tilille päivittäin.

Huom. Pääste tutustumaan kaikkiin tässä kuvattuihin Binancen toimintoihin päävalikon kautta, joka avautuu Binance-logon vieressä olevasta keltaisesta neliöstä (katso kuva).binance valikko

Binancessa on myös mahdollista harjoittaa steikkausta (englanniksi staking). Steikkauksella tarkoitetaan sitä, että henkilö lukitsee omistamiaan tokeneita kyseisen tokenin lohkoketjun ylläpitoon. Mitä enemmän tokeneita lohkoketjun ylläpitoon lukitsee, niin sitä enemmän on mahdollista saada palkkiota. Palkkion suuruus vaihtelee steikattavien tokeneiden välillä.

Binancen steikkaus-ominaisuus mahdollistaa sen, että henkilö voi steikata määrättyjä tokeneita Binancen palvelussa siirtämättä omistuksiaan ulos palvelusta. Binance on tehnyt steikkauksesta erittäin yksinkertaista ja sen aloittaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti. Tällä hetkellä Binancessa on mahdollista steikata 21 eri kryptovaluuttaa.

Aloita Binance-treidaus tänään!

Binance tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada lainaa kryptovaluutoissa (Crypto Loans). Kryptovaluuttojen lainaaminen Binancesta on suhteellisen uusi palvelu Binancen kattavien palveluiden joukossa. Binance tarjoaa asiakkailleen helpon ja turvallisen tavan lainata useita erilaisia kryptovaluuttoja. Lainatut kryptovaluutat siirtyvät omalle tilille nopeasti ja ne on mahdollista nostaa itselle välittömästi.

Laina-ajat vaihtelevat seitsemästä päivästä yhdeksäänkymmeneen päivään ja lainaajan on maksettava laina takaisin korkojen kera laina-ajan kuluessa. Palvelu on suhteellisen uusi ja mielenkiintoinen lisä Binancen kattavaan palveluvalikoimaan.

Trust Wallet on Binancen kehittämä täysin hajautettu mobiililompakkosovellus (dApp). Trust Wallet tarjoaa käyttäjälleen erittäin korkean turvallisuustason ja se on suunniteltu helpottamaan kryptovaluuttojen käyttöönottoa kaiken tasoisille käyttäjille. Trust Wallet sisältää useita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Trust Walletin käyttäjä voi vastaanottaa, lähettää ja säilyttää kryptovaluuttoja sovelluksessa.

Trust Walletin kautta on myös mahdollista käydä kauppaa omistamillaan kryptovaluutoilla. Se on jokaisella osa-alueella erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto jokaiselle mobiililompakkoa tarvitsevalle. Binancen viralliseen mobiililompakkoon Trust Walletiin pääset tutustumaan tästä.

Binance kokemuksia ja arvostelu: yhteenveto

Vuonna 2017 perustettua Binancea voidaan pitää monella mittapuulla mitattuna maailman johtavana kryptovaluuttapörssinä. Binance on erittäin helppokäyttöinen ja turvallinen palvelu. Binance on saavuttanut lyhyen historiansa aikana jo useiden kymmenien miljoonien tyytyväisen asiakaskunnan. Se tarjoaa asiakkailleen lukuisia ominaisuuksia ja palveluita, joista muiden pörssien käyttäjät voivat ainoastaan haaveilla.

Rekisteröidy Binancelle

Cryptokolikot.com suosittelee vahvasti Binancea kaikille kryptosijoittajille! Meillä on toistaiseksi vain positiivisia Binance kokemuksia.

Kuvat: kuvakaappauksia Binance.comista


Vastaavat julkaisut

Paras kryptovaluuttapörssi

Paras kryptovaluuttapörssi

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta. Kun päätös kryptovaluutan hankkimisesta on lyöty lukkoon, on seuraava askel löytää omiin tarpeisiisi paras kryptovaluuttapörssi. Tänä päivänä markkinoilla on huima valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Eri pörssit palvelevat […]

Paras kryptovaluutta 2021

Paras kryptovaluutta 2021

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta. Mihin kryptovaluuttaan kannattaa sijoittaa vuonna 2021? Mikä on paras kryptovaluutta kaikista eri vaihtoehdoista? Näihin kysymyksiin vastauksia miettivät tällä hetkellä lukemattomat kryptovaluuttasijoittamisesta kiinnostuneet ympäri maailman. Yksiselitteistä vastausta […]Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *