Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

Binance.je – Osta ja myy Bitcoineja sekä Ethereumia suoraan Euroilla

Binance.je – Osta ja myy Bitcoineja sekä Ethereumia suoraan Euroilla

Binance Jersey on Binance kryptovaluutta pörssin uusi palvelu jonka kautta asiakkaat voivat tehdä Bitcoin ja Ethereum ostoksia suoraan ilman toisia välikäsiä. Binance.je palveluun voit siis tehdä suoraan talletuksia omalta pankkitililtäsi ja luonnollisesti myös kotiuttaa varoja omalle pankkitilillesi. Tämän palvelun johdosta voit siis jättää välistä erillisten kauppapaikkojen käyttämisen mikäli haluat aloittaa treidaamisen sekä sijoittamisen nopeasti sekä turvallisesti.

Päästäksesi käyttämään palvelua, tulee sinun ensinmäiseksi rekisteröityä. Tämän jälkeen sinun tulee tehdä KYC, eli henkilöllisyyden varmentaminen. Näiden vaiheiden jälkeen voit tehdä suoria talletuksia Binance Jerseyhyn omalta pankkitililtäsi tai siirtää palveluun jo ennestään olevia kryptovaluuttoja kuten Bitcoinia tai Ethereumia. Näiden vaiheiden jälkeen olet valmis aloittamaan treidaamisen.

Toistaiseksi löydät Binance Jerseystä seuraavat vaihtoparit; BTC/EUR sekä ETH/EUR mutta uskomme kuitenkin että tulevaisuudessa treidattavian kryptovaluuttojen sekä vaihtoparin määrää tullaan lisäämään huomattavasti enemmän. Aivan kuten “perinteisessä” Binance pörssissä.

Tutustu tai rekisteröidy Binance.je palveluun tästä.


Vastaavat julkaisut

Mitä tarkoittaa DeFi – Decentralized Finance

Mitä tarkoittaa DeFi – Decentralized Finance

DeFi (Decetralized Finance) on tällä hetkellä kryptovaluuttamarkkinoiden ylivoimaisesti kuumin puheenaihe. DeFi -pohjaiset kryptovaluutat ovat saaneet viime aikoina erittäin paljon kiinnostusta osakseen. Lisäksi DeFi on myös ykköspuheenaihe kryptovaluuttoja koskevassa uutisoinnissa. DeFi on lyhenne englanninkielisistä sanoista decentralized finance ja tiivistetysti tällä tarkoitetaan hajautetun finanssimaailman sovelluksia. DeFi-sovelluksia rakennetaan […]

Bitcoin halving

Bitcoin halving

Tämän artikkelin tavoitteena on kertoa mitä Bitcoin halving eli puoliintuminen tarkoittaa. Kyseessä on erittäin merkittävä tapahtuma Bitcoinin ja koko kryptomarkkinoiden kannalta. Seuraava Bitcoinin halving on edessä tämän vuoden toukokuussa, joten kyseessä on erittäin ajankohtainen aihe. Artikkelin alussa kerrotaan Bitcoinin toimintaperiaatteista, jonka jälkeen siirrytään itse halvingiin […]Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *