Kryptovaluuttojen kurssit - oppaat - uutiset - pörssit

AirCoins mobiilipeli haastaa Pokemon Go pelin – Kerää kryptovaluuttoja ilmaiseksi!

AirCoins mobiilipeli haastaa Pokemon Go pelin – Kerää kryptovaluuttoja ilmaiseksi!
Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Cryptokolikot voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Pari vuotta sitten julkaistusta Pokemon Go pelistä tuli miltei välittömästi maailmanlaajuinen hitti, ja sitä alkoivat pelaamaan niin aikuisetkin sekä tietysti myös nuoriso ja lapset. Tällä hetkellä Pokemon Go peliä on ladattu Android ja iOS käyttöjärjestelmille yhteensä huikeat reilusti päälle 100 miljoonaa kertaa. Peli on ilmainen ja se pohjautuu lisättyyn todellisuuteen (augmented reality, lyh. ar tai AR) jossa pelaaja pelaaja voi pyydystää ja kouluttaa virtuaalisia Pokémon-hahmoja.

Peli on siinä määrin palkitsevaa että pelaaja joutuu oikeasti lähtemään liikkumaan ja pyydystämään Pokemoneja ulos, jolloin pelaaja ei passivoidu ainoastaan sisätiloihin tietokoneen tai muun pelilaitteen äärelle. Mielestäni peli ei siltikään tarjoa pelaajalleen muuta palkintoa kuin löytämänsä Pokemonit joita voidaan keräillä ja niiden avulla taistella muita vastaan. Tämä ei välttämättä innosta kovinkaan montaa aikuista pelaajaa jatkamaan pelaamista, jolloin peli on helppo jättää unholaan.

Nyt tähän ongelmaan on kuitenkin tullut täyti ikäisille pelaajille ratkaisu! AirCoins! AirCoins on samankaltainen mobiilipeli kuin Pokemon Go, mutta tällä kertaa pelissä metsästetään ja kerätään ilmaisia kryptovaluuttoja!

AirCoins

AirCoins on suurin lisätyn todellisuuden kryptovaluutta alusta. Etsi, kerää, jaa sekä treidaa kryptovaluuttoja lisätyssä todellisuudessa. Näillä keräämillä kolikoilla on oikeaa arvoa, joten mitä enemmän sinä keräät, sitä enemmän sinäkin ansaitset!

Etsi kolikoita: Miljoonia kolikoita on pudotettu ympäri maailman. Jotkut kolikot ovat AirCoins tiimin tekemiä, jotkin ovat muita kryptovaluutta projekteja, jotkin kolikot ovat jo valmiina jossain kryptopörssissä ja lisää kryptokolikoita lisätään peliin jatkuvasti.

Pudota kolikoita: Kun Aircoins apin ensisijainen tehtävä on kerätä kolikoita, voivat käyttäjät myös itse pudottaa ja jättää kolikoitaan takaisin lisättyyn todellisuuteen.

Treidaa kolikoita: Pelaajat voivat treidata ja vaihtaa kolikoita toisten käyttäjien kanssa sekä myös vaihtaa kolikot oikeaksi rahaksi.
aircoins

AirCoins mobiilipeli testissämme

AirCoins peli julkaistiin PlayStoressa Heinäkuun 18. päivä sekä AppStoressa elokuun ensinmäisellä viikolla. Tällä hetkellä peli on kuitenkin vielä kehitysvaiheessa ja kaikkia niiden toimintoja ei ole saatavilla, mutta kolikoiden kerääminen onnistuu mainiosti. Pelistä puuttuvat toistaiseksi vielä kaikki niiden tärkeimmät ominaisuudet kuten kolikon/kolikoiden sen hetkinen arvo, treidaus ja myynti mahdollisuus. Lisäksi sovellus toistaiseksi bugaa ja ei toimi toivotulla tavalla. Kaiken tämän lisäksi myös niiden palvelimet ovat joutuneet koville johtuen suuresta käyttäjämäärästä, mutta ongelmat korjataan mahdollisimman pian.

Pelin kehittäjät ja tiimi päivittävät kuitenkin ohjelmistoa jatkuvasti ja pitävät pelaajat ja käyttäjät ajantasalla mm. heidän Telegram kanavallaan. Lisäksi heille voi myös ilmoittaa ja ehdottaa sovelluksen häiriöistä ja ideoista kyseisen kanavan kautta.

AirCoins (AIRx) Tulee myös listautumaan pörsseihin kun he ovat saaneet tuotteen kunnolla toimivaksi ja solmittua lisää yhteistyökumppaneita. Tällä hetkellä pelistä voit löytää seuraavia kolikoita kuten; Aircoins (AIRx), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Diamond (DMD), FanFare (FF), OriginalCryptoCoin (OCC), Action (ACTN), BitcoinBlack (BTCB), Ditch-it (DITCH), LightYearsToken (LYS), Travelcoins (TRV2), Apollo (APL), HTML (HTML), Linda (LINDA), PACcoin ($PAC), Reddcoin (RDD).

Hyödylliset linkit:

Mitä augmented reality tai lisätty todellisuus oikein on?

Lisätyllä todellisuudella tarkoitetaan näkymää, johon on lisätty tietokonegrafiikalla tuotettuja elementtejä joita käyttäjä voi tarkastella läpikatseltavien (see-through) näyttöjen kautta. Esimerkiksi nykyaikaiset älypuhelimet soveltuvat tähän. Se on siis järjestelmä, jossa keinotekoista, tietokoneella tuotettua tietoa (kuva, ääni, video, teksti, GPS-informaatio) on lisätty näkymään todellisesta ympäristöstä.